Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
lawenda pisze: 16 paź 2017 09:12
Aniu06 i aannoo chętnie bym się spakowała i cieszyła z wyjazdu gdyby to było tuż, tuż, ale.......
W moim NFZ-e czeka się już 24-y miesiące, a ja składałam wniosek kwietniu 2017.
Mój numer początkowy to 15853, przez 4 miesiące spadło mi ok. 3500 numerków.
Tak więc poczekam z wami na wyjazd do 2019r.
Pozdrawiam serdecznie.
Lawendo spokojnie. przetrzymamy wszelkie burze ,Ja będę czekała 26 miesięcy -luzik. Może spotkamy się na wyjezdzie, miło by było.Do nas dołączą inni.
U mnie numer 129.800. Coś ostatnio mało ubywa numerków, a u Ciebie aannoo?.
lawenda pisze: 16 paź 2017 09:12
Aniu06 i aannoo chętnie bym się spakowała i cieszyła z wyjazdu gdyby to było tuż, tuż, ale.......
W moim NFZ-e czeka się już 24-y miesiące, a ja składałam wniosek kwietniu 2017.
Mój numer początkowy to 15853, przez 4 miesiące spadło mi ok. 3500 numerków.
Tak więc poczekam z wami na wyjazd do 2019r.
Pozdrawiam serdecznie.
Myślałam,że już się szykujesz do wyjazdu, masz mało numerków przed sobą. Myślę,że wyjedziesz wcześniej od nas, stawiam na 2018 ))