Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Briant pisze: 21 paź 2017 18:27
No ,tu bym dyskutował,jakoś nie dostrzegalem autoironii u Marii.Ale oczywiście uwielbiałem ja
Pani Maria była mistrzynią autoironii..Tak olbrzymiego dystansu do siebie jaki ona miała daleko by szukać .Najprostszy przykład to chyba tytuł książki
"Nienachalna z urody".
Mówisz o książce.Nie czytałem.Oglądając wywiady z nią ,jakos nie dostrzegalem autoironii..Zresztą ,może mam klapki,dla mnie mistrzem jest Andrzej Poniedzielski i też Alosza Awdiejew.
Mówię o Pani Marii,a jej książki wszystkie przeczytałam.
Jeżeli tak jak mówisz ktoś nie potrafi śmiać się z siebie nie mówiłby
"Już jako młoda dziewczyna nie podobałam się sama sobie. Szczególnie nie lubiłam oglądać swojej twarzy w lustrze, bo jak każdy normalny człowiek, wolę patrzeć na to, co ładne." albo
"Ładna nigdy nie byłam i urody nachalnej nie miałam"
Nie neguje,jak wcześniej powiedziałem. nie czytałem żadnej jej książki.A że była piękną duchowo kobietą to zauważyłem wiele lat temu.Niestety, wielkie odeszły i nie widać nastepczyń.Wiesz,chyba najbardziej brakuje mi Agnieszki Osieckiej.Jakoś trafiała do mojej duszy Z meżczyzn chyba nie zastąpiony Wojtek Młynarski.