Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dostałam skierowanie ze świętami do 28.12.Z czego nie bardzo jestem zadowolona, bo mój żywioł to są przygotowania do nich.Czy dostanę wypis przed świętami? Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi z własnego doświadczenia.Czy robią jakieś trudności?
Witam wszystkich kuracjuszy wybierających się w tym samym czasie do Buska. Wybieram się samochodem z Krakowa i chętnie kogoś ze sobą dla towarzystwa zabiorę.Ja do Buska na kurację jadę pierwszy raz. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji na tematy około sanatoryjne.