POLAŃCZYK PLON 15.10 - 05.11 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
betiii
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 paź 2017 21:30
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Re: POLAŃCZYK PLON 15.10 - 05.11 2017

Post autor: betiii »

witam.Jadę do PLONU 31.10 . Jakie są pokoje? Czy są jakieś jedynki?Jak daleko do basenów? Proszę o jakieś informacje
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Wtaj ,

Betiii odnośnie opinii o Plonie , powinnaś wpisać w wyszukiwarkę forumową Plon Polańczyk i będziesz miała informacje o ośrodku . Piszesz , że jedziesz na turnus od 31 października , załóż nowy temat właśnie z Twoim terminem . Będziesz miała możliwość poznania pozostałych kuracjuszy .
Ten wątek staje się nieaktualny.

pozdrawiam
betiii
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 paź 2017 21:30
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: betiii »

Na forum są stare wpisy i nie wiele ich znalazłam.Więcej jest o Polańczyku i wycieczkach niż o samym Plonie. Ludzi to się pozna na miejscu.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 82 razy

Post autor: zbigniew165 »

Basenu na 100 procent w Plonie nie ma. Z tego co wiem, to jest tylko w Solince do gimnastyki. Pozostałe sanatoria w Polańczyku basenu nie mają. Najbliższy chyba jest w Sanoku. Ja byłem w 2016 r. w Solince ale bywaliśmy w Plonie z kolegą i opinie wśród kurcjuszy były dobre. Jest tam też biuro turystyczne. Z Plonu masz blisko do Atrium, gdzie odbywają się tańce. Po drugiej stronie ulicy jest sanatorium Amer Pol i wszystkie kawiarnie i lokale. Ja byłem w lipcu, to wszystko tętniło życiem do 22.00. Teraz sama zobaczysz. W każdym razie będziesz w ścisłym centrum Polańczyka. Co do pokojów to nic ci nie powiem, bo nie wiem. W samym budynku było czysto. Przy sanatorium parking. To wszystko co wiem na temat Plonu. Jeszcze dodam, że był tam ZUS i NFZ, a w Solince tylko NFZ czyli wszyscy w wieku powyżej 60+
ODPOWIEDZ