Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przypadł mi bardzo przyjemny obowiązek złożenia serdecznych podziękowań za ciepłe słowa i życzenia dobrej zabawy - ze swojej strony dziękuję przesympatycznej grupie z forum za spędzenie tych kilku godzin w tak sympatycznej i wesołej kompani - krąg w realu się poszerza i oby to stało się regułą i dobrym zwyczajem, jeszcze raz podziękowania tym wyjeżdżającym i dalszej wesołej zabawy i odpoczynku Tym zostającym, dziękuję i jak zwykle liczę na jeszcze w przyszłości Andrzej 1955
Wstawać śpiochy ja do domciu szczęśliwie dojechałam ,jak na autostradzie przycisnęłam szpileczkami to o 1 już byłam w domu a mówiłam że to będzie cudowny dzień .A spotkanie było super .Bawcie się dziś jeszcze wesoło . Max a przez ulicę jak się przechodzi to trzeba się rozglądać bo by Cie Eluunia przejechała