Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja sie musze pochwalić Wlasnie jestem po wizycie okresowej u lekarza Pan doktor powiedzial mi, ze jestem elastyczna
To ja chyba juz mogę pojechac do domu
Witam,nie chciałbym być wścibski Słoneczko-ale na jakiej podstawie i po jakich badaniach p.doktor stwierdził że jesteś...elastyczna i w którym....miejscu Pozdrawiam
Musiałam poruszac moim szyjnym na cztery strony świata , schylic się, dotknąć paluszkami gdzie sie tylko da najniżej
Jakoś dalam radę
Pozdrawiam Andrzeju