Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
meduza46 pisze:Tylko jeżeli się nie zgorszysz Potrafię nawet tańczyć w trakcie przerw na konsumpcję na przykład Widziałaś jak Evę Longorię tańczącą w reklamie karmy dla kotów ...no cóż jeden drink ,muzyka w tym stylu i mogę spokojnie sama tańczyć na parkiecie ,a co mi tam
Evę żonę T .Parkera poznałem osobiście w 2009 w Katowicach podczas ME w koszykówce i wielu zazdrościło Mi tego ..faktu a od Tonego otrzymałem koszulkę reprezentacji Francji.
A co tyczy się tańca Jest to obowiązkowy zabieg po godz 19,00 w którym winni uczestniczyć .........
Anka pisze:Witaj Mix! bo po 'ciechocińsku" trzeba tańczyć w Ciechocinku dlatego nam nie wyszło
Pozdrawiam
Anka.., ciekawy jestem czy przekonałaś MAX-a do nauki tańca " po Ciechocińsku"? Napiszcie jak było dzisiaj na fajfach w 'Teatralnej" i spotkaniu tanecznym "Pod tężniami". Poproszę o fotki na maila. Ach...,przebieram nóżkami pod stołem i ..., zazdroszczę. Dobrej zabawy. Czekamy na relacje. Pozdrawiam.
Mix zapewniam cię że Twój koleżka był w dobrych rękach a o p.Władeczku nie wspomnę
Taniec, to jak zwykle przyjemność dla ciała i ducha
Przez tydzień będę się nim delektować, ach . . .
A nasi Kochani Forumowicze to bardzo taneczna grupka