Wieniec Zdrój- Jutrzenka

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Wieniec Zdrój- Jutrzenka

Post autor: forumowicz »

Play i Plus mają zasięg. Ja mam tel w sieci TM , mogłam rozmawiać w jednym miejscu na balkonie , no i oczywiście przed budynkiem .
Koleżanka mówiła, że łapała zasięg na kanapach w holu.
Nie potrafię odpowiedzieć co będzie i jak będzie z innymi operatorami .
ted1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 lis 2017 08:33
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: ted1 »

Bibi , mnie akurat interesuje play i plus, mam jeszcze pytanie , a mąż lub rodzina gdyby chciała mnie na weekend odwiedzić (od piątku do niedzieli) jak to wygląda z noclegami,czy można coś załatwić lub inne tanie noclegi? Bardzo przepraszam ,że zawracam Ci głowę, ale chciałabym to wiedzieć. :)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

ted1 pisze: 05 lis 2017 11:56 Bibi , mnie akurat interesuje play i plus, mam jeszcze pytanie , a mąż lub rodzina gdyby chciała mnie na weekend odwiedzić (od piątku do niedzieli) jak to wygląda z noclegami,czy można coś załatwić lub inne tanie noclegi? Bardzo przepraszam ,że zawracam Ci głowę, ale chciałabym to wiedzieć. :)
Masz odpowiedz na poprzedniej stronie Bibi i Basiat pisały o noclegach tylko zerknąć . :)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Ted, najlepiej to się zbytnio nie interesować, kto za kim biega, czy pan za panią czy pani za panem - tym bardziej nie porównywać do Ciechocinka- i zająć się zabiegami, a te są bardzo dobre w Wieńcu. Przeczytaj cały wątek, poszperaj w innych i będziesz miała odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. Wiadomości na temat Wieńca jest zdecydowanie dużo.
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Brawo Basiu .gdyby Ted śledził temat to wiedział by wszystko co piszecie włącznie z noclegami. :) :)
ted1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję Wam, rzeczywiście znalazłam więcej informacji .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: jan19557 »

Ted czyżbyś się bała, że i za tobą będą się uganiać te zbereźne chłopy? Czy może chcesz uniknąć wpadki jak mąż przyjedzie i dlatego tak wypytujesz.
ZUS nie wysyła ludzi zdrowych na rehabilitację bo żaden lekarz na komisji nie podpisze zgody zdrowemu.
ted1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jan 19557- Nie mam się czego bać , bo to mnie nie bawi ani nie interesuje,ma swojego chłopa i wystarczy, wspomniałam o tym ponieważ tyle się mówi i pisze o tym co dzieje się w sanatoriach, że to chluby nie przynosi, ale wszędzie znajdą takie osoby które psują opinie tym porządnym co przyjeżdżają się rzeczywiście leczyć, zostawmy już ten temat lepiej popisać o rzeczach przyjemnych. pozdrawiam
Baba18
Na forum od: 01 sty 2018 13:10

Post autor: Baba18 »

Właśnie minął Sylwester 2017/2018. Zabawa w Jutrzence w Wieńcu była nawet udana. Zespół muzyczny grał świetnie, dla każdego coś. Niestety ogólne wrażenie zepsuł sposób organizacji posiłków. Zaznaczam, ze jedzenie było bardzo smaczne, menu bardzo bogate, lecz sposób podania wszystko zepsuł. Goście wystrojeni w garnitury i eleganckie sukni musieli stać w długich kolejkach (jak za komuny) i własnoręcznie sobie kroić prosiaka albo nakładać porcje. Potem trzeba było jeszcze przepchać się między tańczącymi do stolika i nikogo nie polać np. czerwonym barszczykiem. Żenada. Za taką kasę można zatrudnić dwóch więcej kelnerów i potraktować gości jak na Sylwestra przystało. Pierwszy raz byłam na samoobsługowym Sylwestrze i to w takich marmurach. Zepsuło mi to całe dobre wrażenie. Więcej już tam nie pójdę.
JolantaP
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2017 19:45
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: JolantaP »

A czy pokoje 3 osobowe to też takie typu studio czy zwykłe trójki ?
ODPOWIEDZ