Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie.
No i doczekałam się . (wniosek od sierpnia 2011). Żałuję tylko że w obiekcie wg opinii kuracjuszy nie ma basenu . Może ktoś napisze coś o aktualnych warunkach w "Perełce"
Jeśli ktoś z Katowic (okolic) wybiera się samochodem i ma wolne miejsce dokładam się do kosztów paliwa.
Pozdrawiam.
Jolu za kilka dni nasz portalowy kolega Violet kończy turnus w tym sanatorium. Zapewniam, że na pewno napisze opinie na temat ośrodka a i Ty
będziesz go mogła zapytać o to Ciebie interesuje.
Dziękuję za miłe powitanie .
Do mojego wyjazdu jeszcze troszkę, więc mam nadzieję że jakieś info do mnie dotrze. Na stronach oficjalnych "Perełki" nie ma nawet jednej fotki ..... informacje też ubogie..... czyżby było aż tak źle ???? .
Pozdrawiam serdecznie.