CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!

Post autor: eluunia »

Kochani Wy dbajcie o naszą maskoteczkę .Bawcie się dalej.Pozdrawiam Was wszystkich . :)
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

oj dbamy ,dbamy tylko maskotce szwędacz się włącza
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A gdzie jest Selena :?: :?: czy już bezpiecznie dotarła do domciu .....szybciutko pisać ..i się odzywać :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Eluuniu dotarłam cała i zdrowa... ciałem ale :serce: jestem z Wami :D Ze wzruszenia nie mogę pisać bo... kap, kap na klawiaturę :(
Kochani bardzo serdecznie dziękuję, że mogłam spędzić ten czas z tak wspaniałymi ludźmi jakimi Wy jesteście :!: :D Nasze poprzednie spotkania i jak i to ostatnie pokazały, iż pomimo iż jesteśmy ludźmi schorowanymi, to potrafimy cieszyć się życiem, humor nam dopisuje a uśmiech gości na naszych twarzach.
I tu zacytuję słowa Andrzej ""krąg w realu się poszerza i oby to stało się regułą i dobrym zwyczajem"" i dodam "tego portalu" :serce: :kwiat:.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Tesiu :kwiat: piękna, filigranowa, platynowa dziewczyno powinnaś zmienić nick na PLATYNOWA bo to szlachetny kruszec tak jak i Twoja osoba :kwiat:
Palulo :kwiat: miły i sympatyczny młody człowieku uwierz w siebie :!: i pamiętaj o... bioderkach :lol:
Jaro66 :kwiat: dla Ciebie jestem pełna szacunku i podziwu :!: :serce: i masz u mnie duży zapasz najlepszego... żeń szenia ;) :lol:
Iwonko :kwiat: wiem, że czasem czułaś się odrobinę zgubiona w tej rozbawionej grupie ale przez następny tydzień rozkręcisz się niczym fryga ;) :lol:
Władku :kwiat: i zostałeś naszą Maskotką :lol: życzę Tobie dużo, dużo zdrowia i oby poczucie humoru nigdy Ciebie nie opuszczało :D

Pozdrawiam Was wszystkich :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Selene pisze:Eluuniu dotarłam cała i zdrowa... ciałem ale :serce: jestem z Wami :D Ze wzruszenia nie mogę pisać bo... kap, kap na klawiaturę :(
Kochani bardzo serdecznie dziękuję, że mogłam spędzić ten czas z tak wspaniałymi ludźmi jakimi Wy jesteście :!: :D Nasze poprzednie spotkania i jak i to ostatnie pokazały, iż pomimo iż jesteśmy ludźmi schorowanymi, to potrafimy cieszyć się życiem, humor nam dopisuje a uśmiech gości na naszych twarzach.
I tu zacytuję słowa Andrzej ""krąg w realu się poszerza i oby to stało się regułą i dobrym zwyczajem"" i dodam "tego portalu" :serce: :kwiat:.
Selenko u mnie ,,kap ,kap " lekko wyschło po poprzednim weekendzie , a u Was jeszcze trwa .....ale WSZYSCY pozostajemy z nadzieją i oczekiwaniem na kolejne ,fantastyczne spotkania oby jak najszybciej chyba nawet w tym wszystkim nie jest istotne miejsce , ale oby jak najszybciej ... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Margot :kwiat: masz rację: nie ważne gdzie ważne z kim :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Moje stare ,, BINGO " ...I TO JEST TO :!: :!: :!: czego nam baaardzo często brakuje .....jest gdzie , ale lęk przed taką zwykłą , prozaiczną kwestią ... z Kim ... :(
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Margo Tym którzy nie wierzą w przy­padek, życie niesie naj­więcej niespodzianek. :lol: :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Eluuniu wiem :!: :!: :!: Gwarantuję Ci nie ma nic lepszego niż przypadki :serce: ale pisząc poprzedni tekst miałam zupełnie coś innego na tzw.myśli ;)
ODPOWIEDZ