Krystyna Busko

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2013 21:16
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Krystyna Busko

Post autor: MARIOLA69 »

kazdy odbiera to na swoj sposob..jesli podoba wam się mieszkać w pokoju bez łazienki i z jedna wspólną
łazienką ogólną to zapraszam.Ja uważam iż zaczynamy się cofać chyba nie w tą stronę..
bogjan net jest w Krystynie dostępny..i w miarę chodzi..Baza zabiegowa owszem,ale gdy się ją dokupi za własną kasę..
Pozdrawiam wszystkich mocno..
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2013 21:16
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: MARIOLA69 »

:D dzien dobry ...dzis w Busku pikna pogoda :kwiat: idęzawiesić oko na .... :kwiat: :D
artur30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2013 17:00
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: artur30 »

Witam :) no to super mozesz chociaz isc pozwiedzac i duzo pospacerowac ja tez juz chciałbym tam byc.Jeszcze troche mi pozostało do turnusu ale bardzo sie denerwuje ;) pozdrawiam i zycze miłego popołudnia :)
elizabet
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2012 19:37
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: elizabet »

Witaj Mariolu ,proszę zawieś ... na wojskowy ,jestem ciekawa jak tam teraz jest ,a wygląda na to,że na początku sierpnia turnus zaczynają tylko dwie osoby . Co do zabiegów podczas mojego pobytu miałam po 7 dziennie ,a wykupiłam tylko kriosaunę Ja byłam z zabiegów bardzo zadowolona .Serdecznie pozdrawiam .
betam
Na forum od: 17 lip 2013 15:12

Post autor: betam »

Mam skierowanie do Krystyny na grudzień 2013. Czy ktoś może mi coś napisać o tym obiekcie,warunkach lokalowych, zabiegach, itd. jadę po raz pierwszy do sanatorium więc chętnie skorzystam z waszych rad na każdy temat. Co tam robić w grudniu? Czy to jest oddział szpitalny bez możliwości wyjścia?. Pozdrawiam
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Który NFZ jest taki mądry i już dał skierowanie na grudzień.Jakie województwo????
ODPOWIEDZ