Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kazdy odbiera to na swoj sposob..jesli podoba wam się mieszkać w pokoju bez łazienki i z jedna wspólną
łazienką ogólną to zapraszam.Ja uważam iż zaczynamy się cofać chyba nie w tą stronę..
bogjan net jest w Krystynie dostępny..i w miarę chodzi..Baza zabiegowa owszem,ale gdy się ją dokupi za własną kasę..
Pozdrawiam wszystkich mocno..
Witam no to super mozesz chociaz isc pozwiedzac i duzo pospacerowac ja tez juz chciałbym tam byc.Jeszcze troche mi pozostało do turnusu ale bardzo sie denerwuje pozdrawiam i zycze miłego popołudnia
Witaj Mariolu ,proszę zawieś ... na wojskowy ,jestem ciekawa jak tam teraz jest ,a wygląda na to,że na początku sierpnia turnus zaczynają tylko dwie osoby . Co do zabiegów podczas mojego pobytu miałam po 7 dziennie ,a wykupiłam tylko kriosaunę Ja byłam z zabiegów bardzo zadowolona .Serdecznie pozdrawiam .
Mam skierowanie do Krystyny na grudzień 2013. Czy ktoś może mi coś napisać o tym obiekcie,warunkach lokalowych, zabiegach, itd. jadę po raz pierwszy do sanatorium więc chętnie skorzystam z waszych rad na każdy temat. Co tam robić w grudniu? Czy to jest oddział szpitalny bez możliwości wyjścia?. Pozdrawiam