Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze: 10 lis 2017 08:20
Ludzi przybywa na 2019 rok
Pozdrawiam i czekamy dalej
Jeżeli NFZ będzie w takim tempie przydzielało te "wczasy" to chyba nie załapiemy się na ten 2019 r Prędzej 2020 Wczoraj w dół dzisiaj w górę.....jak na huśtawce chociaż zapomniałam już jak to było. Przydałoby się do wesołego miasteczka.Pozdrawiam wszystkich zapracowanych i nie tylko.
Raz szybciej, raz wolniej... średnio będzie tyle ile ma być...w moim przypadku 24 miechy i czy w jeden dzień spadnie 5, 10 czy wcale to i tak nic nie zmieni...
Właściwie to człowiek powinien na razie odpuścić sobie zaglądanie do przeglądarki bo to nic nam nie daje,jedynie trochę się denerwujemy,że wolno idzie,że przybyło.Za rok o tym czasie to już będą emocje jeżeli komuś wypadnie wyjazd na początku roku.Na razie traktujmy to z przymrużeniem oka bo niestety nic nie nadśpieszymy chociaż bardzo każdy z nas chciałby.
Życzę miłego wieczorku
Ja jakoś nie mogłam się oprzeć pokusie zaglądnięcia na stronę NFZ i stwierdzam, że ten początek listopada jest tragiczny. Mam nadzieję,że od poniedziałku coś się ruszy.Miłego wieczoru "coraz dłuższej kolejce" życzę.
Ania52 pisze: 10 lis 2017 19:55
Ja jakoś nie mogłam się oprzeć pokusie zaglądnięcia na stronę NFZ i stwierdzam, że ten początek listopada jest tragiczny. Mam nadzieję,że od poniedziałku coś się ruszy.Miłego wieczoru "coraz dłuższej kolejce" życzę.
Aniu po pierwsze primo ciekawość to pierwszy stopień do.........wiedzy a po drugie primo(cha cha) jak mawia Ferdek Kiepski pokusę do zaglądania ma chyba każdy komu marzy się wyjazd. U nas na te chwilę leje za oknem , wiec pora aby się położyć i oddać się marzeniom nocnym.Życzę wszystkim co siedza w poczekalni żeby czym prędzej wracali do domów bo pogoda nie ciekawa.Za bardzo się rozpisałam ale jak zacznę to trudno skończyć Miłych snów i miłego świętowania jutro.
WITAJCIE WSZYSCY KOLEJKOWICZE.
Oby tak dalej , od 28.10.2017 r. do dnia dzisiejszego ubyło w mojej kolejce 665 osób.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących .
I życzę cudownej niedzieli.
smoczek1305 pisze: 12 lis 2017 06:59
WITAJCIE WSZYSCY KOLEJKOWICZE.
Oby tak dalej , od 28.10.2017 r. do dnia dzisiejszego ubyło w mojej kolejce 665 osób.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących .
I życzę cudownej niedzieli.
Gratuluję , ponieważ u nas jakas masakra od 4 października do dnia dzisiejszego 258 osób. Może po niedzieli coś ruszy miejmy nadzieję.Pozdrawiam wszystkich w poczekalni i życze udanego popołudnia i być może jakiegoś spaceru.
Danka51,u Ciebie nędza i u mnie też.Najgorsze było to,kiedy nr poszybowały do góry zamiast na dół. Mam nadzieję,że od poniedziałku będzie lepiej.Niedzielę spędziłam przy garach i na spacerze,a teraz "siedzę w komputerze" . Odmeldowuję swoją obecność w kolejce.Miłego wieczoru.