Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Również witam bardzo serdecznie
Teraz dwa najważniejsze przedmioty w domu to łóżko i pralka
Do Nałęczowa już tylko 29 dni...
Powoli nadrabiam zaległości w lekturze forum, na relację z pobytu trzeba będzie trochę poczekać
Pozdrowienia dla wszystkich
Jedyne na co nie mogę narzekać to pogoda i towarzystwo. Dwa dni deszczowej pogody na cały turnus to całkiem niezły wynik.
" Strzaskany" na mahoń pojadę do Nałęczowa a podobno ..... https://www.youtube.com/watch?v=cGv3OyS4pQI
Już niedługo...
Violet 58 ,,,W Nałeczowie od kilkunastu dni skawr z nieba sie leje ,,ponad 30 ,,,i nic nie wskazuje ze pogoda sie zmieni,,he,,byłem tam i w Kazimierzu Dolnym w niedziele na wycieczce to blisko mnie ,,he,he,,pozdrawiam
Witam, ukrywający się i nieuchwytny Violet - mam z Tobą do pogadania po ...męsku ale to już po kuracji pozdrawiam spotkam się z łódzką.....komórką forumową i coś ustalimy- już się ...bój miłej kuracji
Kurcze ale burza przeszła nad moją mieściną .....net cieło ....ale wreszcie spokój ...oooo i tu też spokój
Halo jest tu kto ...przecież jeszcze za wcześnie na sen