Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej dziewczyny
walizka spakowana
czas na podróż i na 3 tygodniowy wypoczynek
Stylista77 mam nadzieję ,że ok 10-11 będę już na miejscu
Myslę ,że jakoś się znajdziemy
Do Moni mam telefon , więc jakaś kawka wieczorkiem niewykluczona !
do zobaczenia w BO
Witam
Ja już prawie jestem spakowana, ale nie w jednej tylko w dwóch torbach.Monia , a skąd jest ten pan skoro tak blisko Ciebie mieszka?Bo Ty jesteś z Bytomia, a ja z Czerwionki-Leszczyn nie wie czy kojarzysz,jest to bliziutko Rybnika
Na fejsie jest grupa ,, uzdrowiska, sanatoria”, gdzie P.Dariusz napisał,i stamtąd wiem, że jest z Gliwic.Stylista kojarzę gdzie Rybnik.Mnie zawozi mąż,a że auto stare to jedziemy sami, bo odpowiedzialność duża byłaby za drugiego człowieka.Wczesniej zgadywalam się z ludźmi i zabieraliśmy kogoś,niestety lata lecą nie tylko nam
Właśnie wróciłem z Sanvitu . Teraz czas na odsypianie sanatorium, bo w trakcie pobytu nie ma czasu na spanie Życzę Wam udanych zabiegów w Balladzie i nie tylko