Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Co to za spanie w tym temacie- z Ciechocinkiem to ja będę żegnał się jutro, a dzisiaj jak w całym kraju- walczymy z ....komarami, a konkretnie z komarzycami, witam Nocne Marki - mnie to już nikt nie chce ....poznać okrutniki
Witam , jeszcze nie śpię Skoro zaliczam się do Nocnych Marków nie będę taka okrutna postaram się być na następnym spotkaniu forumowym .Będzie mi niezmiernie miło poznać.
Goreczko, cieszę się że przyjemność była....obopólna Yoko- trzymam za....słowo zawsze jest mi miło poznawać nowych sympatycznych ludzi -a jeszcze jak jest to płeć piękna to tym bardziej , pozdrawiam serdecznie
Witam Cię sympatyczny dyżurancie zastanawiałem się właśnie co się z Tobą podziało- a tu taka niespodzianka-zamiast z Nami pokonwersować to Ty wyłączasz Nam światło - wywołujemy....duchy