Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W sumie to dlaczego nie? przecież to nic złego przenocować kogoś 21 dni gorzej będzie z jedzeniem bo ja żarłok jestem więc ciężko będzie wyżywić się we dwoje.
Witam , u mnie w małopolskim 2580 i czekam dalej .W czerwcu zeszło 3500 więc w lipcu powinnam już coś konkretnego w przeglądarce zobaczyć Również gratuluję fajnych terminów jak i fajnych miejscowości.
hal halo juz wszyscy wyjechali nikogo nie ma kolejka idzie jak krew z nosa za caly tydzien spadlo zaledwie 50 numerkow moj numer obecnie 830 pochwalcie sie jak u was sytuacja sie przedstawia.
samanta pisze:Witam , u mnie w małopolskim 2580 i czekam dalej .W czerwcu zeszło 3500 więc w lipcu powinnam już coś konkretnego w przeglądarce zobaczyć Również gratuluję fajnych terminów jak i fajnych miejscowości.
Jestem po weryfikacji 18 m-cy. Aktualnie 4300. Średnio dziennie ubywa 150 numerków. Może na wrzesień, albo październik się załapę.