Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, wyjeżdzam 1 grudnia. Proszę o aktualne informacje. Czy zabiegi są na miejscu, jakie pokoje, wyżywienie .Czy od przystanku autobusowego jest daleko ?
Z przystanku jest blisko,na zabiegi trzeba chodzić,ale nie są to jakieś maratońskie odcinki,człowiek schudnięty przyjedzie,na bank,chyba że do sklepu na zakupy będzie się często chodziło......Świeradów wspominam najwspanialej....rybka w Izerskiej...w razie pytań,pisz ! Aha ,ja byłam w Gracji,visa vi Zdrojowego....byliśmy w gościach w Zdrojowym,pokoje spoko.
Mam skierowanie do domu zdrojowego od 1 grudnia 2017.Wyjezdzam z Jarocina może ktoś wie jakie w domu zdrojowym są warunki w pokojach czy na zabiegi trzeba daleko chodzić.