Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mario to bierz się już do roboty z tym pakowaniem
Ja zawsze ochoczo to robię,natomiast nie lubię się pakować kiedy trzeba wracać do domu
Dobrej i spokojnej podróży bez jakichś niefajnych niespodzianek.
Życzę owocnej i skutecznej rehabilitacji
O tak,zgadzam się z Tobą
Właściwie to ja mogę powiedzieć,że też siedzę na walizkach,bilecik już zakupiłam.
Co prawda nie mam skierowania w dłoni bo to wyjazd prywatny do mojego ukochanego Kołobrzegu
Czyli mogę zacząć odliczanie,myślę że szybko przeleci.
Na walizkach szczęśliwi posiadacze skierowań. Wpadłam by pocieszyć się z Wami Połczynem Zdrojem, Kołobrzegiem i innymi miejscami, dokąd się wybieracie. Ja jeszcze daleko w kolejce po skierowanie.
Wyjeżdżającym wspaniałego pobytu życzę.
Bogutka
AnnaK ........natomiast nie lubię się pakować kiedy trzeba wracać do domu"
Anno to zrób tak jak ja. po powrocie do domu stwierdziłem, że brakuje połowę ciuchów które jak się okazało zostały w sanatorium w Rymanowie Takie jest życie