Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Halynko. masz super szefa . Ja pracowałem b. długo w swojej firmie , byłem wręcz na zawołanie . w ciągu godziny rezygnowałem z poszpitalnego zwolnienia i rano lądowałem w Brukseli by zastąpić kolegę w pracy .Trafiłaś na człowieka ,ja natomiast nie . Szef powiedział ,że za drogo kosztuje go ekwiwalent za każdy miesiąc urlopu kiedy jestem chory. Oczywiście powiedział ,że jak się wychoruję to mnie zatrudni. nadmieniam ,że był to wypadek przy pracy (uznany) nie chciałem siedzieć w biurze wolałem pomóc ludziom na budowie. Twój szef to jakiś wyjątek
No właśnie mój szef to kawał sq....a,ale czemu akurat mnie tak wyróżnił?
Wielu ludziom wyrządził krzywdę,wielu płakało. Może ja rzeczywiście jestem niezastąpiona