Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czyli dobrze kombinowaliśmy z Maryann, że najwcześniej jesień, chyba, że skusisz się na zwroty po weryfikacji twojego wniosku przez NFZ i wyjedziesz wcześniej
Zwroty zwrotami tylko wtedy wyjazd nagle z dnia na dzień a nie zawsze da się to pogodzić z pracą . A jak na dodatek dwa skierowania ze zwrotów to już problem ale kiedyś daliśmy radę . telefon o zwroty w czwartek a wyjazd w sobotę na turnus od czwartku. Ale daliśmy radę i był Ciechocinek i Wrzos . Eh co to był za czas ciepło przez cały pobyt opisany i na tym forum. A dzisiaj zwroty nie wiem , czy praca moja by to wytrzymała hahaha.
A propos znikamy nazwy Łódzkiego Towarzystwa Wzajemnego Czekania na inny jestem za pozostaniem przy starej nazwie. :):) Pozdrawiam czekających
Sergio 1 2 3 4 ma rację co do pozostawienia pierwszej nazwy naszego Łódzkiego Towarzystwa Wzajemnego Czekania. Jestem też za utrzymaniem tej nazwy. Bardziej mi się podoba i jestem zdania,że jak jest dobra ekipa /nazwa/ to nie powinno się jej zmieniać.Międzywojewódzkie czy międzyresortowe żle mi się kojarzy. Niech się wypowiedzą jeszcze pozostali członkowie tego towarzystwa.
no i zostałam przegłosowana i... bardzo dobrze. Mnie też pierwsza nazwa bardziej się podobała.
A tu już grudzień. i wspólny wyjazd coraz bliżej. Pozdrawiam wszystkich czekających, szczególnie tych z Towarzystwa.