Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cała na pewno nie. Chyba tylko styczeń, może początek lutego. Właśnie czytałem zasady przydzielania skierowań i doczytałem się, że 18 m-cy liczy się od daty wystawienia skierowania czyli u mnie mija 22 maja.
jan19557 pisze: 04 gru 2017 19:25
Dobre pytanie ale chyba miała napisane 20 m-cy a 12 już jej minęło. Tylko może się mile rozczarować bo zamiast na jesieni wyślą ją latem.
Zgadza się miałam napisane czas oczekiwania 20 miesięcy . Ja tak myślę że na jesień Jadę pierwszy raz z NFZ.A jak wyjdzie to się okaże
Ktoś coś w tym temacie napiszę
w tej chwili ile m-c czaka się w Lubelskim FZ na sanatorium
i na które m-c już są rozdysponowane styczeń i luty 2018
Pozdrawiam