Olecko 8.04.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2017 13:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Olecko 8.04.2018

Post autor: Jolantaja »

podobno nie jest tak żle, nawet można powiedzieć ze ok. Chciałabym tylko trafić na fajną współtowarzyszkę w pokoju:) :D
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

podobno nie jest tak żle, nawet można powiedzieć ze ok. chciałabym tylko trafić na fajną współtowarzyszkę w pokoju:) :D
David
Na forum od: 05 gru 2017 19:12
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: David »

ja też wybieram się do Olecka na turnusik od 8 kwietnia 2018 do 1 maja 2018.
Pozdrawiam
David :lol:
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

to fajnie już będzie nas dwoje, :) mam nadzieję że dopisze nam pogoda teren jest bardzo ładny. Pozdrawiam
David

tez pozdrawiam :D :D :D
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jedziesz pierwszy raz do sanatorium? ja czwarty:) jadę z mazowieckiego miło byłoby gdyby ekipa była fajna ja w sumie liczę na dobre zabiegi no ale z tego co już wiem to basenu nie mają trzeba dochodzić do miejskiego basenu a szkoda. Podobno miła obsługa i warunki ok gorzej z jedzeniem ale jak to w Zusie no i zależy kto jaki jest wymagający:)
Jola
David

Ja też z mazowieckiego - jadę pierwszy raz - nigdy nie byłem w czymś takim co zwie sie sanatorium - ale kręgosłup czasem trochę dokucza no to postanowiłem spróbować i się udało. Trochę jestem zdziwiony że tak szybko i gładko to poszło - jedna wizyta u ortopedy - skierowanie zaniesione do zus - potem komisja i od razu kwalifikacja. Sceptycznie podchodzę do publicznej służby zdrowia a tu takie miłe zaskoczenie. Natomiast jak patrze w necie na fotki obiektu "Hotel Olecko" to nie powalają. Osobiście jak jadę prywatnie do hotelu np. na wakacje to celuję od 4 gwiazdek w górę - a to coś to ze zdjęć ma chyba max ze 2** hihi..... No ale coż - Zus to zus - trzeba to przyjąć na klatę i jakoś tprzetrzymac te 3 tygodnie - jeśli ludzie będą fajni będzie tylko lepiej... Pozdrawiam
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

wiesz to faktycznie możesz mieć problem z tym co zastaniemy na miejscu, ja nie jestem zbyt wybredna ale ostatnie sanatorium przeżyłam to chyba jestem w stanie już wszystko znieść. Ja się nastawiam raczej na odpoczynek i zabiegi a resztę tworzą ludzie... :D
a jeśli chodzi o wysyłanie z zusu to chyba w mazowieckim nie ma wiekszego problemu z tego co pisza z innych rejonów
David

Miejmy nadzieję że będzie OKEY. Ciekawe czy ktoś jeszcze się ujawni kto jedzie w tym terminie
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

pewnie bliżej terminu sie ujawni, ja wierze że bedzie ok:)
ODPOWIEDZ