Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja też siedzę na walizkach, a właściwie przed chwilką siedziałam na jednej, żeby ją dopiąć. Uff! Udało się, ale teraz boję się, żeby zamki nie strzeliły.
Wyjeżdżam z domu za około godzinę. Szmat drogi do przejechania. Mam nadzieję, że większość drogi prześpię.
Jeszcze gonitwa myśli, czy wszystko wzięłam...
Pozdrawiam Was serdecznie!
Witam a czy tam mozna zaparkowac na ulicy?? moze ktosc z obecncyh mi podpowie....bo 275 zl.... to porazka dla nas z polskiego funduszu...pazernosc rodakow nie zna granic...dzieki i duzo slonca.
Witam. Ja też już przywitałam się z morzem . Pokój dostałam od ręki. Współlokatorki zapowiadają się być ok . Za chwilę idę na wizytę lekarką i jutro jak będzie wiadomo jak ułożą zabiegi będzie wiadomo jak organizować czas. Mam nadzieję że słonko wyjrzy na dobre i będziemy mogły się powylegiwać.
Witaj Aniu.
U mnie też wydaje się być wszystko ok. Jestem w pokoju z dwoma babeczkami w moim wieku, a właściwie w studio. Warunki mieszkalne- super( lodówka, telewizor). ciekawe jak poukładają się zabiegi
Pozdrawiam
Witam. Jak mija pobyt? Jak zabiegi? U mnie spoko. Wszystkie bardzo przyjemne Towarzystwo bardzo sympatycznie. Słonka za mało ale nie można mieć wszystkiego.
Jak to możliwe, że masz mało słońca, skoro ja mam go pod dostatkiem???
Dzieli nas tylko 2 km...
Dziwne...
Wszystko super. Nie ma co marudzić
Pozdrawiam
Guda , interesuje mnie czym dojechałaś do Kołobrzegu, skąd i jak długo jechałaś , ile kosztował bilet ? I bardzo Cię proszę o wrażenia z pobytu ( ciekawe wycieczki, fajne knajpki, baza zabiegowa itp ) . Nie ukrywam że wam zazdroszczę. Póki co czekam z niecierpliwością na skierowanie.
Witam. Teraz słonka jest już pod dostatkiem. Zwłaszcza, że plecki bardzo pieką. U nas nie ma fajf . Byłam wczoraj wieczorem na spacerze w Arce. Warunki super nie ma co Pozdrawiam