20 Wojskowy Szpital Rehabilitacyjno-Uzdrowiskowy W Krynicy Zdroju ul Świdzińskiego 4

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
miszka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2017 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: 20 Wojskowy Szpital Rehabilitacyjno-Uzdrowiskowy W Krynicy Zdroju ul Świdzińskiego 4

Post autor: miszka »

uff , to dobrze z tą jedynką, bo ja jednak tak wolę:) nie jadę autem bo ja nie jestem kierowcą długodystansowym, wolę krótsze trasy.chyba pojadę polskim busem w przeddzień , bo na spokojnie wszystko pozałatwiam.dziekuje za podpowiedzi. ciekawią mnie święta jak organizują ? to moje pierwsze swieta bez bliskich...nie wiem jak to zdzierżę, ale tłumaczę sobie że robię to dla swojego zrowia.pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: 20 Wojskowy Szpital Rehabilitacyjno-Uzdrowiskowy W Krynicy Zdroju ul Świdzińskiego 4

Post autor: Felice »

Święta poza domem to nie taka tragedia - pomyśl ile cię pracy ominie. ;) .a o świętach tam słyszałam bardzo dobre opinie.
Ja w tym roku spędzałam Wielkanoc poza domem i powiem szczerze,że już oglądam się za ofertą wyjazdową na przyszły rok.
miszka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz