Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich tu klikających
Tydzień zaczynam z numerkiem 2705
Ciekawa jestem z jakim numerem zakończę ten rok
Pozdrowienia i całuski dla tych co otrzymali już przydziały
i tych oczekujących na wyjazdy.Klikamy dalej
Witam....dzisiaj to chyba było pociągiem ekspresowym .... : zeszło 608 numerków w dolnośląskim. Podoba mi się taka jazda Ale jeszcze daleka droga do celu i jaki to się okaże. Pozdrawiam oczekujących i Tych na walizkach ze skierowaniem w dłoni.
Witajcie na wstępie pogratuluje Martynce wkońcu otrzymała swój przydział mam nadzieje ze trafiony tyle czekała i czekała udanych kuracji wszystkim co juz maja przyznane no i zadowalających ci co czekaja ja 1780 numerek wrzesien jest mój pozdrawiam
Dziękuję za gratulacje Ewucho
Już masz niski numerek, możesz spodziewać się wcześniej przydziału
Z tego, co czytałam o tym sanatorium to tyle samo złego, jak i dobrego. W gruncie rzeczy nie wiem??
Dowiem się , przyjadę i opowiem
Pozdrawiam.