Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Max .......urlop to ja biorę w lecie i z reguły jeździe lub latam tam gdzie tego kwiatu cały świat.........ale też mam szacunek dla,,, króla ,,,,,zima to czas dla siebie czyli miłe przyjemne i tak potrzebne zdrowu zabiegi medyczne
Urlop bierzesz w lecie i gdzie wtedy jeździsz? Czyli w zimie aby jechać kombinujesz,a nie wszyscy kombinują i tu masz odpowiedź czemu trudno Ci kogoś zaprosić,no chyba że na weekend,.jeśli tak,bądź agresywny jak Azerowie na Ukrainie,a wtedy na pewno wyłowisz kwiat
Oj widzie Max że ponosi Cię ułańska fantazja słuchaj nie kombinowalem nie kombinuje i nie będę tego robił w pewnym momencie ocenilem i wyciągnąłem. Wnioski skoro wszyscy kombinują to ja naprawdę nie muszę mam po prostu oficjalne legalne papiery nie fiksuje nie poddaje się operacji bo to i tak nic nie da po prostu korzystam z tego co ,,,,jeszcze to panstwo mi zapewnia ,,bo niedługo i tego zabrania...
.a gdzie wyjeżdżam hm hm z uwagi na podział nad podziały jaki u nas panuje hihihihi niestety tego na forum publicznym. Nie mogę zdradzić
Podobają mi się takie rozmowy a szczególnie tu gdyż dużo ludzi zagłada tu po każdym wpisie .
Czyli wniosek z tego że Polacy szukają raczej taniej sensacji lubią wiedzieć co inni robią co piszą ale na uchylenie hihihi koparki to juz odwagi brak
Max ......chcialem Cię poznać trochę więc poczytałem twe posty to ble ble .....przerost formy nad treścią dobrze tam dajesz .....ale komu ty ten bajer wciska No fakt masz nad kim zabłysnąć elektorat masz tu dobry .......chetnych odsyłam do lektury Maxa na forum .....