Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chmurko, to będzie tak: te 5 tys. ostatnie będzie schodzić 3 mies. plus skierowania z 3 mies wyprzedzeniem
podobnież dają ,wychodzi 6 mies./będa przecież święta,Nowy Rok/ Teraz grudzień, plus 6 mies., więc czerwiec.
A Ty jaki miesiąc wyjazdu prorokujesz dla mnie? Pozdrawiam.
Niezbadane są wyroki NFZ. W grudniu numerki poleciały bardzo szybko jak w źadnym innym muesiącu. Ja mam lekko ponad 4 tys i marzę o maju ( teź reumatologia)
Wpadam i ja do tej kolejki już pomału mój numer to 9500 .Kto pojedzie ze mną tylko nie wiem gdzie i kiedy zawsze jak składam to sobie liczę żeby w lecie a to klapa albo zima albo będzie zima .Cóż kochani może ktoś mi przepowie ty chmurko czy janie ?To 18 m cy czas oczekiwania a już 20 m cy kto ich zrozumie. Skierowanie mam REUMATOLOGIA
Ważne co masz napisane informacji z NFZ-u a nie jaki okres obecnie obowiązuje..
Podobny numer miałem w sierpniu a wysłali mnie 01.01.2018
Powinnaś się załapać na okres letni a który miesiąc to tylko wszechwiedzący NFZ wie.