Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Panowie ja nie maże nie liczenie cyferek nie kombinuje nie napalam sie ja po prostu realizuje spadam na spotkanie wiec miłego klikania wrócę to sie odezwę
Ja to się nie odzywałem bo się już pakuję.
Brać te kąpielówki czy nie?
Do Bukowiny 112km, Poprad też koło stówy, mój ulubiony Gorący Potok jeszcze dalej.
Daleko jak na moją Corsę.
Do Sosnowiczanki.... Masz okazję jechać dzień wcześniej z Zabrza to skorzystaj bo warto. Ja też jadę dzień wcześniej ( Beskid 03.01)można sobie wybrać pokój i przygotować komitet powitalny (wybrać towarzysza do pokoju) ). Opłata za tą jedną noc 70 zł mam już rezerwację. Kolejny plus to zero porannej gonitwy w dzień rozpoczęcia turnusu. Taka moja rada Rafał