Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Już prostuje.... telefonicznie ustaliłem, że można przyjechać dzień wcześniej po godzinie 14 i wykupić jeden nocleg oraz wybrać pokój.... Taka informacja z recepcji. Oraz, że wszystkie pokoje podkreślam pokoje!!! po remoncie.... a łazienki część z kabinami (wyremontowane) a część ceratki pod prysznicem. A Beskid zajęty dla Nas kuracjuszy . Więc jadę dzień wcześniej i z niecierpliwością będę czekał na towarzyszy sanatoryjnej "niedoli"
Zizu zgadza się wszystko to co piszesz mam fotki całego obiektu łącznie z porcjami obiadowymi i śniadaniami i kolacjami na talerzach uprzejmy kolega przesłał mi to a był tam na przełomie mają lipca..o to się zgadza że od 14 pokoje 2.01.wolne i cz ekają .Ale ktoś pisał że już zajoł to jest nie możliwe p.kierownik recepcji to zdementowala wiec słusznie do zobaczenia 2.01.2018.i 5set+ nie martw się napoje będą zimne ......do tego stopnia że komuś może protezka wypaść do szklanki .wszak to dopiero początek zimy
Spoko luzik.
.. 5set+ laseczki jakies weźmiemy i do tych twoich ciepłych źródeł pojedziemy jak bedzie na to czas kto wie moze Tatrzańską Lomnice zaliczymy tam rewela kazda wes tylko kamizelki 2 bo tam mus ...
Auto mam 4 osobowe wiec nikt się mam więcej nie wprosi A teraz tocz tocz ....reszta do ogarnięcia