Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Lubelski NFZ

Post autor: Chmurka07 »

beatrix trudno przewidzieć, ja mam teraz nr 4200(reumatologia) i czekam cierpliwie , czekaj z nami i TY :D
Awatar użytkownika
beatrix-67
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2017 16:12
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: beatrix-67 »

Chmurko czekam cierpliwie ale ty pierwsza pojedziesz ode mnie= gdzie jedziesz w góry czy nad morze?
Widzę ,że już dobrze masz opanowane sanatoria taki staż :o to dla ciebie z górki.Zaczynałam miałam 28 000 numerek zostało 9400 tylko proszę żeby w góry i jakieś miejsce cywilizowane a nie średniowiecze i dziura zabita dechami jedna ulica na krzyż i tylko cerkiewki do zwiedzania :(

Pozdrawiam was cieplutko :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
beatrix-67
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Do Jana :D

A ty to gdzie śmigasz tego 1 stycznia do sanatorium ?

Planowałeś że w zimie pojedziesz? czy tak wypadło to zaszalejesz bo już tuż tuż.
A jak tam święta choinka już ubrana? czy żyjesz juz wyjazdem trzymaj sie cieplutko i mam nadzieje że po serfujesz na necie i nam napiszesz jak tam będzie .Pa,pa :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

1.01 miał być do Nałęczowa ale udało mi się z tego wymiksować i dostałem od 30.01 do Ciechocinka do Grażyny. Plany były raczej późnowiosenne ale NFZ wie lepiej jak i gdzie uzdrowić człeka :lol:
Choineczka będzie w czwartek lub piątek.
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Beatrix tutaj nie bardzo mozna planować miejsca góry czy morze, jedziesz tam gdzie NFZ Cię wyśle :D takie życie ;)
Awatar użytkownika
beatrix-67
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Tak chmurko NFZ wysyła do miejscowości jakiej chce ale w skierowaniu lekarz zakreśla czy sanatorium górskie ,podgórskie morskie czy nizinne powinnaś to wiedzieć zawsze chciałam jechać w góry i było w górach tylko kiedy i gdzie nie wiadomo.

Pozdrawiam ponoć kuracjusze w zimie rezygnują z wyjazdów tak dowiedziałam się w NFZ a mój numer wcale nie spada hi.hi.... :D
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzisiaj spadło 102 numerki. We wniosku może być napisane wszystko , a NFZ wyśle gdzie zechce.Ja kiedyś miałam zaznaczone góry, dostałam Nałęczów a pojechałam do Kołobrzegu. :lol:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zmiana kierunku jazdy :D numerki rosną ;)
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Zgadza się, u mnie też przybyło.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

beatrix-67 pisze: 15 gru 2017 16:58 Tak chmurko NFZ wysyła do miejscowości jakiej chce ale w skierowaniu lekarz zakreśla czy sanatorium górskie ,podgórskie morskie czy nizinne powinnaś to wiedzieć zawsze chciałam jechać w góry i było w górach tylko kiedy i gdzie nie wiadomo.

Pozdrawiam ponoć kuracjusze w zimie rezygnują z wyjazdów tak dowiedziałam się w NFZ a mój numer wcale nie spada hi.hi.... :D
Ja na skierowaniu miałem zaznaczone morze około maja, dostałem od 01.01 Nałęczów, złożyłem odwołanie i przy mnie pani napisała Inowrocław a dostałem koniec stycznia Ciechocinek. Tak się zwraca uwagę na prośby. :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ