Kamień Pomorski "Dąbrówka"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ilonka
Na forum od: 04 lip 2013 19:25
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kamień Pomorski "Dąbrówka"

Post autor: ilonka »

Witam serdecznie ja też jadę do Dąbrówki 18 lipca z Konina może ktoś z moich okolic się wybiera oto kontakt do mnie [email].pl
kaczuszka69
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 cze 2013 15:12
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: kaczuszka69 »

jeszcze nie kupiłam, myślę że na tydzień przed kupie :)
Awatar użytkownika
amma
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 cze 2013 15:52
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: amma »

Jeszcze nie kupiłam.
mireczka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 cze 2013 14:54

Post autor: mireczka »

HEJ. :) Może umówimy się na wspólne kupienie biletu np.na dworcu centralnym.Może jutro?
Awatar użytkownika
amma
Kuracjusz
Kuracjusz

mireczka pisze:HEJ. :) Może umówimy się na wspólne kupienie biletu np.na dworcu centralnym.Może jutro?
Chętnie, ale ja mogę dopiero w przyszłym tygodniu (mieszkam poza Warszawą). A co do samego dojazdu jak rozumiem bierzemy pod uwagę wyjazd ze wschodniego ten po 23?
silverscent
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2013 00:18
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: silverscent »

kaczuszka69 pisze:Ja też jadę z Warszawy pkp. Sprawdzałam połączenia i będę jechać bezpośrednio Do Świnoujścia i stamtąd z jedną przesiadką do Kamienia :) Może spotkamy się w pociągu hehe
Kaczuszka ... taka dobra rada, popatrz na mapę a potem wyciągnij wnioski, jadąc do Świnoujścia nadłożysz drogi przejedziesz "obok" Kamienia aby potem do niego wrócić w sumie nadłożysz ok 1,5 -2 godzin. Jadąc pociągiem z Warszawy wysiadaj w Wysokiej Kamieńskiej i przesiądź się na pociąg do Kamienia Pomorskiego ok 20 minut albo wysiadaj w Szczecinie Dąbiu i dalej z pod dworca PKP busem do Kamienia Pomorskiego około 1-1,2 godziny.
ps. chyba że lubisz dłuższe podróże :D
kaczuszka69
Kuracjusz
Kuracjusz

silverscent pisze:
kaczuszka69 pisze:Ja też jadę z Warszawy pkp. Sprawdzałam połączenia i będę jechać bezpośrednio Do Świnoujścia i stamtąd z jedną przesiadką do Kamienia :) Może spotkamy się w pociągu hehe
Kaczuszka ... taka dobra rada, popatrz na mapę a potem wyciągnij wnioski, jadąc do Świnoujścia nadłożysz drogi przejedziesz "obok" Kamienia aby potem do niego wrócić w sumie nadłożysz ok 1,5 -2 godzin. Jadąc pociągiem z Warszawy wysiadaj w Wysokiej Kamieńskiej i przesiądź się na pociąg do Kamienia Pomorskiego ok 20 minut albo wysiadaj w Szczecinie Dąbiu i dalej z pod dworca PKP busem do Kamienia Pomorskiego około 1-1,2 godziny.
ps. chyba że lubisz dłuższe podróże :D

Ja też mam dobrą radę dla Ciebie :) zanim coś napiszesz przeczytaj wszystkie posty, ponieważ stronę wcześniej napisałam że jednak lepiej jechać do Szczecina a nie do Świnoujścia :) Pozdrawiam

Ja dziś jadę kupić bilet tylko jeszcze nie wiem jaki przedział wybrać jednoosobowy czy kilku osobowy, bo jak mam jechać sama to wezmę chyba jedno.
Awatar użytkownika
amma
Kuracjusz
Kuracjusz

W niedzielę albo najdalej w poniedziałek będę kupować bilety. Jeśli ktoś jest zainteresowany wspólną podróżą to proszę o kontakt na PW lub mail ama_[email].pl, to się jakoś umówimy i wspólnie te bilety zakupimy :) Czekam na info od was do poniedziałku rano, bo nie chciałabym potem zostać na lodzie :)
kaczuszka69
Kuracjusz
Kuracjusz

Ja już dziś kupiłam bilet, za późno odczytałam wiadomość :(
kuracjuszka40
Na forum od: 13 lip 2013 21:12

Post autor: kuracjuszka40 »

Witam, widzę same lipcowe terminy, a jest może ktoś z 12.08.2013 ?
Jeżeli ktoś tam był napiszcie jak jest, czy zabiegi są na miejscu? i jak z pokojami?
ODPOWIEDZ