Beskid Krynica jadę od 03.01.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Beskid Krynica jadę od 03.01.2018

Post autor: Dzia_dek »

Jak widzę to Ty w ogóle jesteś "naj" we wszystkich dziedzinach jakie tylko są możliwe szkoda tylko, że to wyłącznie Twoje mniemanie. :roll:
Do komentowania Twoich postów nie potrzeba żadnego wysiłku, a już najmniej intelektualnego, :lol: tak więc nie ma obawy o moje zdrowie.
p.s. nigdy nie daję na luz, w żadnej sytuacji. :)
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Insignia 2010 pisze: (...) i po co ci to

Chyba po nic. :( Ty w tym swoim zadufaniu w siebie i tym samouwielbieniu i tak tego nie zrozumiesz. :roll:
Więc szkoda mojego pisania. :( Ale takiego chwalipięty i pyszałka to dawno tu, na forum, nie widziałem.
Także życzę Ci szczęścia, zdrowia, powodzenia no i jak już jesteś między wronami to kracz sobie dalej. :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smutne Kolego Insygnia
Smutne
Obrażasz Forumowicza
Jesteś na portalu tak Krótko i widzę ,że Każdego możesz pouczać i nie tylko.
Powodzenia w Krynicy Ci Życzę
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

Nikogo nie obrażam po prostu reaguje humorem na zaczepki zresztą niesłuszne
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej dziadku poczytałem trochę twych wypowiedzi....szacun wielki ty jesteś bardzo schorowany człowiek wiele mądrości wynika z twoich wpisów ale też i wiele kpin na temat ośrodków san....zycze dużo zdrowia i wytrwałości....a i jeszcze jedno starasz się wszystkich pouczać od szczebla najwyższego do najniższego co gdzie i co ma robić jak działać........czy aby nie za dużo wymagasz od innych z siebie nic nie dajesz ......rozumie należy się zaraz powiesz ...wiem że tak ....ale czy odrobinę zrozumienia się nie należy hihihihi
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Witajcie :D :D :D
No powiem wam zadziwiająca liczba,,,, podglądaczy ,,,,tego sie nie spodziewałem ze wszyscy razem wciągniemy tyle osób aby uczestniczyli w uzyskaniu informacji o san Beskid Krynica ,,,,sondaż oficjalny bo wskazują na to liczby odwiedzin niczym sondaż ,,,4 wspaniałych ,,,,miło ze zainteresowaliśmy szerokie grono osób , ale więcej pewnie będzie chętnych do uzyskania info z chwila pobytu nas w obiekcie ja ze swej strony obiecuje ze szczerze wszystko opisze ,wszak to nie wyjazd komercyjny wiec na pewno jak zawsze i wszędzie będzie to standard pobytu jak w większości ośrodków tego typu ;) ;)
Awatar użytkownika
stan_jan123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2016 13:56
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: stan_jan123 »

Oj insignia' insignia' nie wiem kim jesteś ale myślę ze to chyba ostatni pobór gimnazjum,dzieciaku daj sobie spokój z tymi mądrościami. Czytam i śmiać mi się chce z Ciebie i twoich mądrości. ( w du...e byłeś i g...o widziałeś) obyś się nie rozczarował na miejscu.
Pozdrawiam.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Skomentuje to tylko w ten sposób :D :D :D :D :D mogę znów być posadzony zresztą nie słusznie o chwalenie się..... :lol:
Ostatnio zmieniony 18 gru 2017 10:56 przez Insignia 2010, łącznie zmieniany 1 raz.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie rozumie tylko jednego skoro tak piszecie ze wszędzie jest zle dlaczego korzystacie ....dziwne ....
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Proszę się nie obrażać na wzajem,przynajmniej na tych wątkach gdzie ja piszę,to jest bezpłatny sensu,tutaj ma być normalnie i wesoło!
Zablokowany