Zem-Tourist Pustkowo- 16.09.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Zem-Tourist Pustkowo- 16.09.

Post autor: forumowicz »

Witam .....kto ma ten sam termin turnusu :?: :!:
Jade tam po raz drugi,byłam pierwszy raz w lutym tego roku...troszkę się zmieniło,baza zabiegowa po remoncie .
Ciekawe czy net jest dostępny w pokojach...bo był tylko przy recepcji...ogólnie da się przeżyć :!: ;) :mrgreen:
cieszyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 10:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Zem-Tourist Pustkowo- 16.09.

Post autor: cieszyn »

podobno net miał byc juz w kazdym pokoju, przynajmniej coś kombinowali jak juz wyjezdzałem z turnusu pod koniec maja. Miłego wypoczynku nad morzem
forumowicz

Dziękuję ...z pewnością bedzie miły ;)
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

Ja chce jechac z Toba ,,Blondi ,,wez mnie jako opiekuna
forumowicz

Muszę casting chyba ogłosić :lol: :lol: :lol: na opiekuna sanatoryjnego :mrgreen: hi hi hi ...zgłoszenia na PW proszę -żart :!: :!:
Awatar użytkownika
Doris
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2013 16:00
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Post autor: Doris »

To nie możesz załatwić na 22 sierpnia turnusu? Ja bym z chęcią z Tobą spędziła tam czas :mrgreen:
forumowicz

Nie było juz wolnych miejsc....a szkoda ,wolałabym wcześniej ,bo na tym turnusie bedą moi znajomi z poprzedniego zlotu ;)
Awatar użytkownika
Doris
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2013 16:00

Post autor: Doris »

To może pytaj w ZUSie. Ponoć czasem ludzie rezygnują :) a wtedy się załapiesz :)
forumowicz

Z pokorą przyjełam to co mi dali ....czekam jeszcze na poszpitalne ,wiec nie będę wymyślać ....bo dopiero by się narobiło gdyby terminy sie pokryły :o :shock: :lol: ....a tego nie chce :!: :!: :!:
silverscent
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2013 00:18

Post autor: silverscent »

blondi pisze:Witam .....kto ma ten sam termin turnusu :?: :!:
Jade tam po raz drugi,byłam pierwszy raz w lutym tego roku...troszkę się zmieniło,baza zabiegowa po remoncie .
Ciekawe czy net jest dostępny w pokojach...bo był tylko przy recepcji...ogólnie da się przeżyć :!: ;) :mrgreen:
Witam, zostałem wczoraj uszczęśliwiony przez ZUS Pustkowem w tym terminie :( , Blondi mam pytanie czy Twój powrót do Pustkowa wynika z "ogólnie da się przeżyć" (w domyśle nie było tak źle) czy też braku innej propozycji z ZUS :?: :?: :?: Byłem w styczniu w Kamieniu Pomorskim i mimo że to miasto powiatowe to po 15 sprawiało wrażenie miejsca "opuszczonego przez Boga i ludzi" i stąd kolejne pytanie - po sezonie coś tam działa :?: jest gdzie wyskoczyć :?:
Z góry dziękuję za info.
pozdrawiam :)
Zablokowany