Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
GIENIA pisze: 19 gru 2017 11:06
Podobnie i ja , tyle że z Krusu
Martinka zaczynamy turnus świętem i kończymy świętem ..... poświetujemy Dzień Kobiet np. już 5 marca ... a kto nam zabroni
Gieniu.
Ja dzień Kobiet świętuję podwójnie, a po 12 potrójnie a co
można można i nawet trzeba
Dzień dobry, witam ponownie, właśnie dostałam przydział od 16 lutego do 9 marca w San-Jubilat w Lądku Zdroju, termin przesunięty o półtora miesiąca, miejsce pozostało to samo:), NFZ mazowiecki, złożyłam prośbę o przesunięcie terminu z powodu braku możliwości otrzymania urlopu w wyznaczonym terminie, z pismem od pracodawcy.Pozdrawiam cieplutko, Lądek mnie kocha:)
Dzięki za życzenia, Martinko życzę niesamowitych wrażeń i wyjątkowych przeżyć, wrócę jak młoda Boginka, hahaha...Chmurko, masz rację, przeznaczenia nie oszukasz.
Liso ... tutaj na forum co człowiek to inna sanatoryjna historia. Nic nie jest pewne, wszystko niespodzianka. No cóż .. termin przesunięty, miejsce nie - widocznie tak ma być. Liso lubisz Lądek, on lubi Ciebie miłego więc spotkania.
Pozdrawiam wszystkich oczekujących w kolejce
Bogutka
Dzień dobry Bogutko, dzień dobry Drodzy Forumowicze, sama widzisz, co się stało, jak już tu pisałam, wczoraj popłakałam się ze śmiechu w pracy, jak to zobaczyłam, chociaż ostrzegano mnie na tym forum, że mazowiecki nfz jest bezwzględny i brak możliwości uszyskania urlopu traktuje jako rezygnację, moja koleżanka też otrzymała nowy przydział w takiej samej sytuacji, z tym że Jej zmieniono miejsce z Iwonicza na Krynicę miesiąc później( miała grudzień, jedzie w styczniu ) i teraz jedzie do Starego Domu Zdrojowego w Krynicy Zdrój od 3 stycznia.Pozdrawiam z zimowego dzisiaj Milanówka:), jeszcze przez godzinę jestem w domu, później do pracy.