Wysowa Zdrój 2.01.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
fil
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2017 08:22
Oddział NFZ: Mazowiecki

Wysowa Zdrój 2.01.2018

Post autor: fil »

Witam! jadę do Wysowej Zdrój 2 stycznia 2018. Jestem z Warszawy. Czy ktoś też wybiera się w tym terminie? Czy to przyjemne miejsce? To mój pierwszy raz w sanatorium i nie za bardzo wiem co i jak. No i milion pytań. Może ktoś mógłby coś opowiedzieć o tym miejscu? Będę wdzięczny za kontakt. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
beatrix-67
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2017 16:12
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Wysowa Zdrój 2.01.2018

Post autor: beatrix-67 »

fil pisze: 19 gru 2017 08:45 Witam! jadę do Wysowej Zdrój 2 stycznia 2018. Jestem z Warszawy. Czy ktoś też wybiera się w tym terminie? Czy to przyjemne miejsce? To mój pierwszy raz w sanatorium i nie za bardzo wiem co i jak. No i milion pytań. Może ktoś mógłby coś opowiedzieć o tym miejscu? Będę wdzięczny za kontakt. Pozdrawiam
Hej Fil!

W tym terminie jadą Kuracjuszka 1957 i Ruda 62 ze śląskiego i podkarpackiego są .Do jakiego sanatorium jedziesz? To jest mała wioska i 4 uzdrowiska prawie każde koło siebie :D Nie ma co sie bać kto lubi spokój i cisze to jak najbardziej.W zimie bywa cudnie piękne widoki ,Park Zdrojowy ,Karczmy i jedna ulica na krzyż i cerkiewki w okolicy do zwiedzania.W Biawenie .Gliniku są baseny kawiarenka i jest gdzie potańczyć 2 sklepy spożywcze delikatesy ok. 2km. od Biaweny bo na skróty przez park zdrojowy to nie da rady w zimie :o Z tego co zauważyłam to chyba jesteś mężczyzną to spiknij się na necie z tymi kobietkami to będziesz miał towarzystwo jeśli ci będzie pasowało :D na wspólne wyjścia czy wycieczki,
Jeżeli jesteś swoim autem polecam wyje :( chać dzień wcześniej bo zima ,droga no i pokoje lepsze i dopłacisz tylko za dodatkową noc ale sie opłaca nic nie wiadomo co może się wydarzyć
Ja byłam rok temu i było fajnie to zależy od nastawienia .
Pisz jak cię coś będzie interesowało

Pozdrawiam beatrix :D :kwiat: :kwiat: :serce:
Ruda 62
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2017 16:37
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Ruda 62 »

:D beatrix jesteś nie do zdarcia :serce: Najważniejsza rzecz to reklama ,to mamy już 3 osoby na zimne wieczory.
Benek62
Na forum od: 29 gru 2017 18:47
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Benek62 »

Witam wszystkich ! troje. I ja się wybieram 2 stycznia 2018 do Wysowej. Jadę z Warszawy do Krakowa a później mam przesiadkę do Wysowej.
Ruda 62
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2017 16:37
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Ruda 62 »

Benek do zobaczenia na końcu świata. :D
Awatar użytkownika
beatrix-67
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ruda a ty jeszcze nie w Wysowej? :?
Awatar użytkownika
beatrix-67
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ruda 62 pisze: 01 sty 2018 19:31 Benek do zobaczenia na końcu świata. :D
Benek będzie z wami i końca świata nie będzie widać .pozdrawiam was odezwijcie się jak tam trafiliście do Wysowej no i w ogóle BENKU ,KURACJUSZKO I RUDA POWODZENIA I ZDARCIA NÓG na potańcówkach :lol:
ODPOWIEDZ