Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,wiem że cieszysz się przydziałem sanatoryjnym i chcesz jak najwięcej o nim informacji-ale jak na każde pytanie będziesz zakładał nowy temat to sam się pomotasz a tak w ogóle to powinieneś ich szukać w Dziale Oceń Sanatorium-prawy górny róg-podejrzewam że coś tam znajdziesz co Cię interesuje,Pozdrawiam i Miłego Pobytu Życzę
Wyjąłeś mi to z ust Andrzej . Już działów brakuje na forum Gdzie kolega pisze .Wszędzie staram się mu pomóc i naprowadzić ale z miernym skutkiem
odpowiedzi ma sporo ,podałem nawet interesujące linki dla ułatwienia szukania .
Tak się spieszysz ,że nawet tytułu porządnie nie napisałeś . Marudą jesteś Ty bo nawet odrobinę cierpliwości Ci brakuje. i pomoc nasza chyba zbędna . A kto miał napisać na Twoje zapytania to już pewnie to zrobił. Jednego czego na pewno Ci brak to cierpliwości. Tyle w temacie . I lepiej chyba zrobisz jak zamiast rozpisywać się w każdym dziale zakasać rękawy i w internecie poszukać lub zadzwonić do ośrodka kolego.