Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wszystkim czekającym na walizkach gratuluję przydziałów.
U mnie wyjazd przybliża się wielkimi krokami z czego bardzo się cieszę
Życzę Zdrowych,Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia
GIENIA pisze: 21 gru 2017 15:47
Bunia , Ty kończysz , ja zaczynam ... tyle , ze w Kołobrzegu gdyby nie to , że prosiłam o Kołobrzeg prawdopodobnie byłabym na tym turnusie .. karancja puszczała mnie od 10 stycznia
Jeśli zalezy Ci na jedynce - są
Gratuluję ośrodka i miejscowości
Gieniu dziękuję
jedynka bardzo mnie interesuje ale jak ?coś podpowiesz ?
Ja kiedy pojechałam, jako pierwsza do Stalowej Woli i pielęgniarka proponowała najpierw 4 ,3 ,2 -
ja jej, że po to przyjechałam pierwsza, żeby dostać 1 i miałam
Dzień dobry, wyjazd dopiero 16 lutego do Jubilata w Lądku, ale ja mam pytanie techniczne o kuriera.Poszukam w necie firmy kurierskiej, ale proszę o informacje, czy odbiór tego bagażu w sanatorium nie jest kłopotliwy dla Pań recepcjonistek, chyba, że mam to tak zgrać w czasie, żebym osobiście odebrała walizkę?
Lisa nie wiem jak konkretnie w Jubilacie,gdzie indziej problemu nie miałam. Na terenie Lądka jeździ z DHL miły młody kurier,z nim też można się dogadać na odbiór w powrotną drogę.
Zadzwoń do recepcji i dowiedz się,ale znajomi wysyłali i nie było jakichś oporów. Wiadomość Ci wysłałam.