Wieniec Zdrój - Jutrzenka- od 2 stycznia 2018
Re: Wieniec Zdrój - Jutrzenka- od 2 stycznia 2018
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowano: 91 razy
Dziękuję za radę.Masz rację. Dzwoniłam do Jutrzenki w czwartek lub piątek. Pani powiedziała mi o tym żebym wzięła zaświadczenie od lekarza (wizytę mam w środę )zbigniew165 pisze: 24 gru 2017 22:50 Basiusia 9 powinnaś iść do lekarza i poprosić o zaświadczenie, że musisz mieć pokój jedno osobowy ze względu na schorzenie astmy oskrzelowej. Wtedy po przjeżdzie do sanatorium okazujesz je w recepcji i masz większe szanse na otrzymanie jedynki. Najlepiej jeszcze by, było zadzwonić do sanatorium przed wyjazdem i powiedzieć, że masz takie zaświadczenie. Możesz je otrzymać od lekarza rodzinnego lub specjalisty. W twoim przypadku pulmonologa, lub choroby płuc. Ja jadę do Ustronia na astmę 2 stycznia i nie miałem problemu z rezerwacją jedynki w Równicy na oddziale ZUS.
He he to będzie z kim poklachaćtf_tomm pisze: 24 gru 2017 16:36 Witam. Ja mam od 4 stycznia. Jadę z zach-pom. basiusia9 - ja jestem 78 r. To nie będę najmłodszy![]()
Zapomniałam dodać że w Jutrzence nie ma możliwości rezerwacji.zbigniew165 pisze: 24 gru 2017 22:50 Basiusia 9 powinnaś iść do lekarza i poprosić o zaświadczenie, że musisz mieć pokój jedno osobowy ze względu na schorzenie astmy oskrzelowej. Wtedy po przjeżdzie do sanatorium okazujesz je w recepcji i masz większe szanse na otrzymanie jedynki. Najlepiej jeszcze by, było zadzwonić do sanatorium przed wyjazdem i powiedzieć, że masz takie zaświadczenie. Możesz je otrzymać od lekarza rodzinnego lub specjalisty. W twoim przypadku pulmonologa, lub choroby płuc. Ja jadę do Ustronia na astmę 2 stycznia i nie miałem problemu z rezerwacją jedynki w Równicy na oddziale ZUS.
-
Agnieszka73
- Kuracjusz

- Na forum od: 13 gru 2017 19:06
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Aga dokładnie.Nie ukrywam że chciałabym pojedynkę(wiesz czemu), ale co będzie to zobaczymy. Byle nie natrafić na taką madam fiu fiu jak Ty miałaś w pokoju.Im bliżej 2 stycznia tym większy mam stres, jak tam będzieAgnieszka73 pisze: 26 gru 2017 23:24 Mam już to zaświadczenie ale wiem ze jak byłam tam dwa lata temu to nie można bylo rezerwacji telefonicznej robić ,uda się to ok a jak nie to trudno może będę miała więcej szczęścia na współlokatorke jak ostatniokawy nawet nie piła ze mną dama za dyche i wiecznie narzekala, mam nadzieję że teraz będzie fajniej
![]()
-
forumowicz
Standard "sanatoryjny" i hotelowy różni się tylko tym , że w pokojach jest wykładzina (hotel) i w niektórych jest lodówka no i TV jest w cenie .
dobrego pobytu
Oki dzięki za odpowiedź, wezmę tylko jeden większy, pozdrawiambibi pisze: 27 gru 2017 10:00 Jeśli pokój jest dwuosobowy, to są dwa kubki , jeśli jedynka wówczas jeden .
Standard "sanatoryjny" i hotelowy różni się tylko tym , że w pokojach jest wykładzina (hotel) i w niektórych jest lodówka no i TV jest w cenie .
dobrego pobytu![]()