Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
beatrix-67 pisze: 15 gru 2017 16:58
Tak chmurko NFZ wysyła do miejscowości jakiej chce ale w skierowaniu lekarz zakreśla czy sanatorium górskie ,podgórskie morskie czy nizinne powinnaś to wiedzieć zawsze chciałam jechać w góry i było w górach tylko kiedy i gdzie nie wiadomo.
Pozdrawiam ponoć kuracjusze w zimie rezygnują z wyjazdów tak dowiedziałam się w NFZ a mój numer wcale nie spada hi.hi....
Ja do tej pory miałam zaznaczone nadmorskie,a wylądowałam w Połczynie, Świeradowie i Krynicy.Ot i takie to nadmorskie.Teraz mam napisane konkretnie Kołobrzeg i zobaczymy co z tego wyniknie.Pozdrawiam z podlaskiego.
zbl63 pisze: 20 gru 2017 16:40
obecnie jest bardzo dużo zwrotów więc można wybierać
gdzie chcesz jechać
Pozdrawiam
Ja chciałabym morze albo góry, ale w tej chwili zwroty są mi niedostępne.A jak będę mogła ze zwrotów to i kolejka już moja będzie. Tak że zdaję sie na los szczęścia, ważne że będzie już ciepełko.