Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziki przychodzą do parku od strony wyjścia z budynku (gryfa) . Żerują nad ranem więc obecność ich można zobaczyć w postaci rozoranych trawników . Ja osobiście pomimo wczesnej pory Spaceru nie natknąłem się . Byłem w ubiegłym roku w Gryfie i spacerowałem do Borkowa . (ok. 3km w jedną stronę od Gryfa) Salę gimnastyczną wyposażono w nowy sprzęt .na basen dowożono do Gryfa (zimowa pora?? nie ciekawie)) Jedzenie z kuchni Gryfa bywało letnie . Kolega z turnusu miał w tym czasie w Borkowie znajomego więc opieram się na jego relacjach . Myślę ,że najważniejsza udana ,trafiona rehabilitacja (czego życzę bo po to jedziemy) . reszta to przystawka
W czerwcu jest długo jasno i sporo kuracjuszy spaceruje , za widoku zwierzaki raczej unikają ludzi . Co innego w zimie kiedy prędko zapada zmrok jest mniej ludzi i zwierzęta szukają pożywienia . Ja byłem w lutym 2017
Obsada będzie pełna , tylko pewnie nie z mojego rejonu . Jak byłem w styczniu w Gryfie w Połczynie to wiekszość kuracjuszy była z zachodnio-pomorskiego
Optymista pisze: 28 lis 2017 10:22
W dniu 19.02.2018 jadę z Torunia autem do sanatorium BORKOWO w Połczynie Zdroju . Jeżeli Ktoś szuka transportu do BORKOWA lub GRYFA w tym terminie to zapraszam . TRASA - Toruń , Solec Kujawski , Bydgoszcz , Nakło n/Notecią , Piła
Temat transportu ZAMYKAM . Jadę od innego sanatorium w innym terminie !!!