Wieniec Zdrój - Jutrzenka- od 2 stycznia 2018
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
Re: Wieniec Zdrój - Jutrzenka- od 2 stycznia 2018
-
Agnieszka73
- Kuracjusz

- Na forum od: 13 gru 2017 19:06
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Aga nie ma sprawy,przyzwyczajona jestem do przerw na papieroska z koleżankami chociaż jako jedyna nie palę.Co do kubka to miałam zamiar wziąć dwa jakby nie było w pokoju, bo wiesz jak to jest w jednym kawa czy herbata, a w drugim np sok.Fajnie że mam tutaj Ciebie i innych i mogę pytać bo nie chcę brać niepotrzebnie rzeczy które tam są.Gdyby nie to forum to pewnie wzięłabym suszarkę do włosów itd. Dobrze wiedzieć, bo nie chce mieć zbyt ciężkiej walizki, przez ból kręgów szyjnych i ręki. Pozdrawiam BachaAgnieszka73 pisze: 27 gru 2017 23:17 Fajnie że się pakujeszJa pewnie spakuje się dzień przed wyjazdem,zawsze tak robię
kubek zawsze biorę że sobą, mój ulubiony
Basiusia jak coś to spotkamy się przy fontannie tam będę zawsze na papierosku
![]()
-
forumowicz
Bibi,Tobie chodzi o sklep który mieści się w budynku Jutrzenki ? Bo czytałam w opiniach że jakiś tam jest ale ceny kosmiczne.W aptece podobno też. Czy też jest w pobliżu jakiś inny sklep o którym piszesz.Bo pisano że to wiocha zabita dechami że nawet do sklepu dalekobibi pisze: 28 gru 2017 20:14 Dziewczyny , tam jest sklep takie "delikatesy i 1001 drobiazgów" jeśli cokolwiek Wam zabraknie tam kupicie łącznie z jednorazówkami , ściereczkami i różnymi niezbędnymi akcesoriami dla kuracjuszy![]()
-
Agnieszka73
- Kuracjusz

- Na forum od: 13 gru 2017 19:06
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 2
-
forumowicz
Basiu, to nie jest "wiocha" to tylko uzdrowisko ale gotowe przyjąć ok 1200 kuracjuszy