Olecko 8.04.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
marcingromek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 lis 2017 19:51
Staż sanatoryjny: 2

Re: Olecko 8.04.2018

Post autor: marcingromek »

Witam serdecznie ,ciekaw jestem opinii,jak z basenem który jest blisko,a jak obsługa i kierownictwo....czy jest luz,czy są profesjonalne zabiegi...?
maniolo0
Na forum od: 31 paź 2017 16:40
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: maniolo0 »

Olecko to NAJLEPSZE senatorium w kaim byłem nie słuchajce bzdur wszyscy rehabilitancji ok na kazdy temat mozna sie dogadac basen co 2 dzien prowa
dzi pani Natalia poprostu chce sie tam wracac :D :D :D
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2017 13:44
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Jolantaja »

ale basen jest na terenie ośrodka czy trzeba dochodzić? ja mam wrażenie że jest tam miło, a zresztą wszystko zależy od towarzystwa
Awatar użytkownika
Mario 02
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2017 23:23

Post autor: Mario 02 »

Z tego co wiem ,basen jest obok ....jakieś 300 metrów . Dla mnie to najmniejszy problem :D mozna się przejść ten kawałek :) , ale interesuje mnie jak z pokojami ? Czytałem że są jedynki ...ale Pani z" Hotelu" jak dzwoniłem , mówiła że tylko dwójki :shock: Wiec wie ktoś jak to jest ? ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ośrodek może mieć tylko i wyłącznie pokoje dwuosobowe i pani w recepcji poinformowała prawidłowo .
Jednak jest małe ale; każdy ośrodek w zależności od ilości kuracjuszy musi zabezpieczyć odpowiednią ilość pokoi do pojedyńczego zamieszkania dla kuracjuszy bezwzględnie tego potrzebujących czyli tym z zaleceniami lekarskimi .
Awatar użytkownika
Mario 02
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2017 23:23

Post autor: Mario 02 »

aaaaa :) rozumiem ....resztę się załatwi :D dziękuję za szybką odpowiedź :) a jedzie ktoś jeszcze z Zachodniego Mazowsza ? Termin od 08.04.18 ;) oczywiście Olecko :D
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2017 13:44
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Jolantaja »

Witaj a jest jakies bezpośrednie połączeni bo powiem szczerze że się nie interesowałam, w zamiarze mam jechać samochodem ale to jeszcze tak długi okres czasu, ze zastanawiam się. Ja lubie być rano na miejscu zawsze łatwiej o lepszy pokoj o ile nie jest sie już z góry przydzielonym do kogoś ale i lekarz jest wcześniej i zabiegi. Zawsze jeżdziłam dzień wcześniej żeby rano być i zawsze miałam pozytywne doświadczenia
Antena
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2018 18:02

Re: Olecko 26.01.18

Post autor: Antena »

Witam mam wyjazd do sanatorium do olecka na 26.01.18 czy ktoś jedzie z Siedlec lub okolic w tym samym terminie.
Antena
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jadę do Olecka 26.01.18.z mazowieckiego.

Kto jedzie z mazowieckiego do olecka. Jadę autem może ktoś chętny.
Antena
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jadę do Olecka 26.01.18.z mazowieckiego.

Kto jedzie z mazowieckiego do olecka. Jadę autem może ktoś chętny.
ODPOWIEDZ