Lądek Zdrój od 03.01.2018 Jubilat

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ada2525
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2017 13:28
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Lądek Zdrój od 03.01.2018 Jubilat

Post autor: ada2525 »

Lisa, mam nadzieję , że na moim i na Twoim turnusie znajdzie się kilka zakręconych ludzi. :lol: :lol: :lol: :lol:
Byle pogoda nam dopisała... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Lisa »

Ty po lodzie, ja po wodzie, może być odwrotnie, jak chcesz:)dzisiaj spadł śnieg w górach.
ada2525
Kuracjusz
Kuracjusz

Lisa, śnieg może być, mróz też..... byle atmosfera była gorąca ;) :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Ada, spakowana?Jak nastrój przed pobytem w urokliwym Lądeczku?
ada2525
Kuracjusz
Kuracjusz

Cześć Lisa, jestem już na miejscu.... :)
Wczoraj pierwszy dzień organizacyjno - zapoznawczy :) trochę biegania po gabinetach, trochę stania w kolejce do lekarza.....ale jest ok. :) Pierwsze fajfy zaliczone :lol: :lol: :lol: i pierwsza butelka wody zdrojowej ;) ;) rozlana :lol: :lol:
Zobaczymy jak będzie dalej..... pogoda na razie jesienno - wiosenna......na spacery po górkach w sam raz. Dzisiaj zaliczamy pierwszą trasę na lądeckie wyżyny......kijki w ruch..... :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Ada, dzięki za info, działo się już pierwszego dnia, super:)Napisz mi, proszę, jakie zabiegi dostałaś i czy mogłaś w ogóle o coś poprosić lekarza?Jak współlokatorka w pokoju i towarzystwo w ogóle?Pozdrawiam Cię cieplutko i cały turnus, na którym, niestety, nie jestem.
ada2525
Kuracjusz
Kuracjusz

Hej, zabiegi ok, jak wiesz co chcesz to można negocjować, a jak ci nie będą pasować to na następnej wizycie po prostu zmienić.
A ogólnie, to jeżeli chodzi o samo sanatorium, to niestety za wszystko trzeba płacić, nawet za przygotowanie suchego prowiantu, jak chciałabyś jechać gdzieś na wycieczkę. W samym budynku nic nie ma i nic się nie dzieje..... :cry: Za zorganizowanie wolnego czasu po południu, jest firma która to robi, ale wszystko odpłatnie. W związku z czym, jak chcesz korzystać z ich usług...to....konto musisz mieć wypełnione po brzegi... :lol: :lol: :lol:
A tak naprawdę to wszystko będzie super, jak towarzystwo się w miarę dopasuje.....
Ja nie lubię siedzieć w pokoju, i muszę kogoś ogarnąć na popołudniowe spacery....ale.... pracuję nad tym :lol: :lol: :lol: może się uda :) :kwiat:
Pozdrawiam
Jak chciałabyś dokładnie wiedzieć jakie zabiegi są w ofercie to daj znać... :kwiat:
ODPOWIEDZ