Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kmz44 pisze: 02 sty 2018 21:00
Witam!!! Ja złożyłam wniosek do NFZ 23.11.2017 i mam numer 26770, czy jest ktoś kto czeka razem ze mną w tym samym terminie?
Witam, z takim numerem jeszcze nie gorączkują.W przeciwieństwie do nas-takich 4100.Lubelaki gdzie jesteście?
Ja złożyłam dzisiaj wniosek. Za 30 dni dowiem się ile osób w kolejce czeka przede mną. Jeszcze mam w pamięci pobyt w Polańczyku w lipcu ubr. W miłym towarzystwie czas szybko mija. Pozdrawiam
Witam.No to zwyczaje są różne i różniste.Niby w lubelskim leci szybko ostatnio/lecz może stanąć/,
to wtedy dodać trzeba 4 mies.Jeśli zatrzyma się i ruszy,to dodać 3 tyg. Ech, nie można zaklepać urlopu,
choć u mnie w pracy nie ma tragedii w tym temacie.Pozdrawiam.