Łódzkie Spotkanie Forumowiczów

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Łódzkie Spotkanie Forumowiczów

Post autor: andrzej1955 »

Wydaje mi się a nawet jestem Pewien Many że przekroczyłeś pewne granice- bądz uprzejmy i nie częstuj Nas swoimi zdjęciami i refleksjami na temat Twoich osobistych spotkań porównując ich do FORUMOWYCH :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

andrzej1955 pisze:Wydaje mi się a nawet jestem Pewien Many że przekroczyłeś pewne granice- bądz uprzejmy i nie częstuj Nas swoimi zdjęciami i refleksjami na temat Twoich osobistych spotkań porównując ich do FORUMOWYCH :!: :!: :!:
ANDRZEJU NIE UNOŚ SIE ,JA PANÓW NIE ZACZEPIAM ,,,,, :lol: :lol: :lol: ,,jezeli masz jakies uwagi do kogos ,to jest tu takie cos jak PW, tam mozesz sie okreslic ,,Na forum nie podkreslisz az tak swojej męskosci,,tyle,
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Andrzej Many się boi że jak przyjedzie do Łodzi to mu Park Śledzia zostanie na nocleg :lol: :lol:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

eluunia pisze:Andrzej Many się boi że jak przyjedzie do Łodzi to mu Park Śledzia zostanie na nocleg :lol: :lol:
Many nie boi sie ,,jest jeszcze schronisko B,Alberta,,tam nawet zryć dadza.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

NIE mam zamiaru z nikim dyskutować kogo nie znam na temat moich żadnych cech- uważałem że Twoje zdjęcia w temacie który tu założyłem są niesmaczne i zwróciłem na to uwagę co oczywiście wolno zrobić każdemu, tylko i aż tyle w tym temacie :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

andrzej1955 pisze:NIE mam zamiaru z nikim dyskutować kogo nie znam na temat moich żadnych cech- uważałem że Twoje zdjęcia w temacie który tu założyłem są niesmaczne i zwróciłem na to uwagę co oczywiście wolno zrobić każdemu, tylko i aż tyle w tym temacie :!: :!: :!:
Zgadzam się z Andrzejem
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Kochani schodzimy z tematu ....ja wiem, że w każdym temacie bawimy się dobrze :) ale wróćmy do naszego spotkania piszcie kiedy Wam pasuje .Ja wiem że to pora urlopowa ale może ...jakiś termin ustalimy :) Dobrej nocki :kwiat:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Ja mam sanatorium od 17 sierpnia do 9 września , ale każdy inny termin mi odpowiada :)
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

andrzej1955 pisze:NIE mam zamiaru z nikim dyskutować kogo nie znam na temat moich żadnych cech- uważałem że Twoje zdjęcia w temacie który tu założyłem są niesmaczne i zwróciłem na to uwagę co oczywiście wolno zrobić każdemu, tylko i aż tyle w tym temacie :!: :!: :!:
[ obrazek zewnętrzny ]
Jaro66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2013 07:04
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Jaro66 »

eluunia pisze:Kochani schodzimy z tematu ....ja wiem, że w każdym temacie bawimy się dobrze :) ale wróćmy do naszego spotkania piszcie kiedy Wam pasuje .Ja wiem że to pora urlopowa ale może ...jakiś termin ustalimy :) Dobrej nocki :kwiat:
Cześć Elunia ja tęż chętnie się wybiorę dobrej nocki :kwiat:
ODPOWIEDZ