Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Darek poniosło mnie ...ja o polityce nie rozmawiam i muszę siebie pilnować,by głośno nie wyrażać pewnych opinii.
Ale rozumiesz "czasami człowiek musi,inaczej się udusi"
Janusz Wojciechowski
[email]
21 min.21 minut temu
Więcej Janusz Wojciechowski podał/a dalej Małgorzata Samborska
Dlaczego zaraz pogardliwie - donosić! Pani wie (czy nie?, że w demokratycznych państwach to się nazywa sygnalista (ang. whistleblower) i jako filar walki z korupcją podlega ścisłej ochronie prawa, zapisanej w wielu konwencjach międzynarodowych. Antykorupcja się kłania!
Przeczytane na ćwierkaczu.
Teraz już wiem, że nie muszę się spieszyć. Życie to nie wyścig - to piękna przygoda, w której najlepiej uczestniczyć we własnym rytmie.