Iwonicz Zdrój od 24 listopada

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 9 razy

Re: Iwonicz Zdrój od 24 listopada

Post autor: p-siak »

Witam, aż taka niechęć do Krakowiaka?Faktycznie ciasno, gorąco jest/myślałem, iż tylko latem/, lecz w Gloriettcie
też tam nie za duży parkiet.Dziad_ek pisał z kolei o zapachu w Balladzie.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
VVENUS
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2016 19:56
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: VVENUS »

Mam takie same zdanie jak Chora..bylam blisko Krakowiaka ,bo Pod Jodła ,ale w tym lokalu 2 razy . Pan "wpuszczjacy" lekko wcięty i zero kultury.... :oops: Ciasno i troszkę jak dyskoteka młodzieżowa.. Nie nasze klimaty tam były :lol: W Zdrojowej i Balladzie nawet ok. W Groliettcie mało miejsca parkietowego, ale obsluga na poziomie. Nie marudze, tylko takie wnioski mi sie nasunęły ;)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 55 razy

Re: Iwonicz Zdrój -Krakowiak

Post autor: Suzen »

" Wrócę tam na pewno ale nigdy do KRAKOWIAKA chyba ,że właściciel zmieni Pana odpowiedzialnego za wpuszczanie kuracjuszy ....bryyy fujj ... na samo wspomnienie robi się nie miło ..."

Przez dłuższy czas osobą odpowiedzialną za wejście na salę taneczną w Krakowiaku był P.Krzysiek.
Był młody,kulturalny,elegancko ubrany.Zachowywał się wobec kuracjuszy/i nie tylko/ bardzo uprzejmie.Zawsze witał się z serdecznym uśmiechem. :D i był wizytówką lokalu.
Teraz tę rolę przejął inny mężczyzna.Niestety swoim wyglądem i zachowaniem odbiegający od poprzednika.
Krakowiak to już nie ten sam lokal co kiedyś, a szkoda. :(
Również DJ prezentujący non stop te same szlagiery...
Zmiany w personelu ,również obsługi kelnerskiej wpłynęły negatywnie na wizerunek całego lokalu.
Mam nadzieję,że jeszcze kiedyś wrócę na ubaw do północy do słynnego,fajnego Krakowiaka. 8-)
A teraz pozostał mi pomimo wszystko wielki sentyment do tego miejsca,bo przetańczyłam w nim...ho,ho.. ;) :x :D 8-) :serce:
Awatar użytkownika
adiutantka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2015 15:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: adiutantka »

Stylista 77 pisze: 28 lis 2017 00:02 Dzisiaj w Zdrójowej byliśmy na piwku😁Przekażę pozdrowienia. Dobranoc musze w końcu iść spać. ...pozdrawiam
Stylista 77 ja Ciebie nie poznaję i nie chce myśleć co będzie przy następnym wjeŻdzie. Gorąco pozdrawiam.
chora
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2014 14:22
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: chora »

Krakowiak to najgorszy lokal w chwili obecnej...
Być może kiedyś było lepiej ...
o ile czyta to manager lub właściciel KRAKOWIAKA to na litość trzeba sprowadzić Pana Krzysia lub kogoś kompetentnego , bo ten Pan " BRAMKARZ' to skandal !!!!
Nie rozumiem przecież ten lokal utrzymuje się z kuracjuszy , więc w czym problem , aby być miłym ,uśmiechniętym i czystym i pachnącym. Zastanawiam się czy właścicielowi spadły obroty ??I czy mu zależy. Natomiast o DJ to szkoda czasu na rozpisywanie ....
Czarno widzę od stycznie jak się zjawi turnus z ZUS >>
chora
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2014 14:22
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: chora »

Gdyby w Krakowiaku wymienić 'BRAMKARZA" to można by było przeżyć,, ale z takim Panem to KONIEC ŚWIATA
Polecam Balladę Zdrojowa, Glorietta albo siedzieć w pachnącym i czystym pokoju :):) Niż zejść lub użerać się do poziomu ''BRAMKARZA''
Molly
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2017 17:26
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Molly »

Polecacie Balade , ta którą zamknięto. 😊😊😊 Ja tam bardzo miło wspominam Krakowiaka. Chodziliśmy tam potańczyć a nie przypatrywac się panu " bramkarzowi". Wszystko zależy od ludzi z którymi spędzasz czas. A my mieliśmy super ekipę i było zajefajnie. Przy okazji pozdrawiam wszystkich i przypominam o hymnie turnusu. ...
MATYLDA77
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2017 20:16
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: MATYLDA77 »

witam, przyłączam sie do opinii Chorej o Krakowiaku, byłam w szoku kiedy pierwszy raz tam poszliśmy że taki, bez urazy, cham sprzedaje bilety, nie zależy mu na tym czy sie kupi bilet i zostanie czy wyjdzie, bo generalnie ludzi tam przychodziło najwiecej mimo że lokal w porównaniu z Gloriettą czy Ballada jest najgorszy ( obsługa, brak klimatyzacji). Polecam Gloriette z powodu muzyki, kultury personelu, klimatu, pierwszy raz spotkałam sie z sytuacją że mimo że byliśmy we czworo w całym lokalu DJ grał dla nas do 22 :D Polecam również Ballade, sympatyczny właściciel, kultura personelu i fajna muzyka. Przez trzy tygodnie trzeba sie było oswoić z zachowaniem bramkarza w Krakowiaku, przymknąć oko na obsługe kelnerek, nie zwracac uwagi że wciąż grają to samo żeby stwierdzić ... tancerze to dziki Wam zabawa była przednia niezależnie od lokalu :) wszystkim życze udanej parkietoterapi w Iwonickich lokalach :D
a...czy zadowolone Panie z pobytu w Białym Orle? ;)
Stylista 77
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 paź 2017 18:14

Post autor: Stylista 77 »

Witam
Ja jak najbardziej popieram opinie Chorej, bo tak się składa,że byłyśmy tam razem i poznałyśmy nieziemsko uprzejmnego BRAMKARZA😠😠😠 (taki miał wyraz twarzy )
Matylda 77 pytasz czy jesteśmy zadowolone z pobytu w Białym Orle.Tak rzeczywiście to zabiegi jak wspomnialam krótkie...ale nie ma co się dziwić jak na 60 osób były 3 panie rehabilitantki .Personel naprawdę w porządku, chyba że ktoś był bardzo upierdliwy...Późniejsze powroty byly załatwiane bez problemowo😀😀😀oczywiście muszę wspomnieć, że cała organizatorką była Chora (nasza PREZESOWA)😂😂😂.Wszystko szło załatwić. Brakowało nam tylko swietlicy....😁ale i to zdołalysmy zorganizować :lol: :lol: :lol:
AndrzejAndrzej
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2018 14:42
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: AndrzejAndrzej »

monia0410 pisze: 10 paź 2017 20:15 Ktoś też jedzie w tym terminie?
Ja jadę
ODPOWIEDZ