Iwonicz Zdrój od 24 listopada
Re: Iwonicz Zdrój od 24 listopada
też tam nie za duży parkiet.Dziad_ek pisał z kolei o zapachu w Balladzie.Pozdrawiam.
- VVENUS
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 mar 2016 19:56
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Iwonicz Zdrój -Krakowiak
Przez dłuższy czas osobą odpowiedzialną za wejście na salę taneczną w Krakowiaku był P.Krzysiek.
Był młody,kulturalny,elegancko ubrany.Zachowywał się wobec kuracjuszy/i nie tylko/ bardzo uprzejmie.Zawsze witał się z serdecznym uśmiechem.
Teraz tę rolę przejął inny mężczyzna.Niestety swoim wyglądem i zachowaniem odbiegający od poprzednika.
Krakowiak to już nie ten sam lokal co kiedyś, a szkoda.
Również DJ prezentujący non stop te same szlagiery...
Zmiany w personelu ,również obsługi kelnerskiej wpłynęły negatywnie na wizerunek całego lokalu.
Mam nadzieję,że jeszcze kiedyś wrócę na ubaw do północy do słynnego,fajnego Krakowiaka.
A teraz pozostał mi pomimo wszystko wielki sentyment do tego miejsca,bo przetańczyłam w nim...ho,ho..
- adiutantka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 gru 2015 15:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Stylista 77 ja Ciebie nie poznaję i nie chce myśleć co będzie przy następnym wjeŻdzie. Gorąco pozdrawiam.Stylista 77 pisze: 28 lis 2017 00:02 Dzisiaj w Zdrójowej byliśmy na piwkuPrzekażę pozdrowienia. Dobranoc musze w końcu iść spać. ...pozdrawiam
Być może kiedyś było lepiej ...
o ile czyta to manager lub właściciel KRAKOWIAKA to na litość trzeba sprowadzić Pana Krzysia lub kogoś kompetentnego , bo ten Pan " BRAMKARZ' to skandal !!!!
Nie rozumiem przecież ten lokal utrzymuje się z kuracjuszy , więc w czym problem , aby być miłym ,uśmiechniętym i czystym i pachnącym. Zastanawiam się czy właścicielowi spadły obroty ??I czy mu zależy. Natomiast o DJ to szkoda czasu na rozpisywanie ....
Czarno widzę od stycznie jak się zjawi turnus z ZUS >>
Polecam Balladę Zdrojowa, Glorietta albo siedzieć w pachnącym i czystym pokoju
-
Molly
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 28 paź 2017 17:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 1
a...czy zadowolone Panie z pobytu w Białym Orle?
-
Stylista 77
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 15 paź 2017 18:14
Ja jak najbardziej popieram opinie Chorej, bo tak się składa,że byłyśmy tam razem i poznałyśmy nieziemsko uprzejmnego BRAMKARZA
Matylda 77 pytasz czy jesteśmy zadowolone z pobytu w Białym Orle.Tak rzeczywiście to zabiegi jak wspomnialam krótkie...ale nie ma co się dziwić jak na 60 osób były 3 panie rehabilitantki .Personel naprawdę w porządku, chyba że ktoś był bardzo upierdliwy...Późniejsze powroty byly załatwiane bez problemowo
-
AndrzejAndrzej
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 04 sty 2018 14:42
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski