polityka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Re: polityka

Post autor: darek »

dlatego po ..angielsku opuszczam temacik aby nie dawać możliwości ...
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Re: taka sobie polityka...

Post autor: Princi »

Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Felice oj dusi , dusi albo wybuchnie albo się wszystko udusi.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

polityka krajowa na forum

Post autor: jacky6 »

http://www.rynekzdrowia.pl/Finanse-i-zarzadzanie/Posluga-duchowa-ile-zarabia-szpitalny-kapelan,6970,1.html

a jak trwoga to do B...

:mrgreen: :ugeek:
ignacy64
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 gru 2016 18:48
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: ignacy64 »

Chetny tobie z nienawiśći do pisu rozum odebrało :(
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

ignacy64 pisze: 06 sty 2018 11:59 Chetny tobie z nienawiśći do pisu rozum odebrało :(
Swieta prawda Ignacy ,chetny daj na luz bo CI to nie wyjdzie na zdrowie ,a nic na tym nie ugrasz,za dwa lata wybory to jeszcze daj sobie na wstrzymanie .POZDRAWIAM :)
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Popieram lubelaków.Rządy PO to nie był mój styl itd., ale taka żółć nienawistna mi się nie lała.Siedziałem z pokorą
demokraty. Też Lubelak
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hej, Witam Wszystkich. Przeczytałem kilka poprzednich zdań, tych za i tych przeciw. Pozwólcie proszę o napisanie krótkiej refleksji. Nasze pseudo elity, jak mało które umieją manipulować ludźmi, dzieląc nas, myślę na długo,ukrywając swą własną niekompetencję wręcz głupotę. Bądźmy ponad to i nie obrzucajmy się błotem, bo kilka dni temu pięknie życzyliśmy sobie wszystkiego co najlepsze. Pokarzmy, że zasługujemy na coś więcej, niż tylko słabą kiełbasę wyborczą. Przepraszam, ale takie mam zdanie o naszych pseudo elitach z obu stron barykady. Pozdrawiam serdecznie, wszystkiego dobrego w Nowym Roku 8-)
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Zdar_ek, mądrze napisałeś.Nie ma ludzi bez wad. I obecne, i poprzednie władze mają swoje ułomności.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

zibi666 pisze: 06 sty 2018 12:33
ignacy64 pisze: 06 sty 2018 11:59 Chetny tobie z nienawiśći do pisu rozum odebrało :(
Swieta prawda Ignacy ,chetny daj na luz bo CI to nie wyjdzie na zdrowie ,a nic na tym nie ugrasz,za dwa lata wybory to jeszcze daj sobie na wstrzymanie .POZDRAWIAM :)
Witam,z całym szacunkiem-gdzie tu jakieś objawy nienawiści panowie widzicie-przytaczanie faktów to objaw nienawiści :?: tu ciągle pokutuje to że nie umiemy ze sobą rozmawiać-umiemy przeciwstawić się zaborcy,okupantowi,ale jak rządzimy się sami to już jest klapa :!: co do klimatów i opcji politycznych-jeżeli ktoś jest złodziej,kombinator,przekręt i przekracza prawo-powinien być przykładnie ukarany niezależnie jakie funkcje zajmuje i z jakiej jest opcji politycznej-bo im wyżej siedzą te osoby tym bardziej powinni dawać przykład :!: utrzymywani są z naszych podatków i powinni spełniać SŁUŻEBNĄ Rolę wobec Narodu-JAK to ŚLUBUJĄ przy każdych powołaniach :!: :!: Misiewiczów i tym podobnych powinno się piętnować i odsuwać od jakichkolwiek funkcji-kluczem powinna być kompetencja i doświadczenie a nie koneksje :!: :!: :!:
Zablokowany