Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Doro=== ja mam na dziś (9.01.2018) nr 20162 (reumatologia) składałam 18.04.2106. Piszcie z jakim numerem w mazowieckim "rozdają" skierowania. Pozdrowienia.
Witam , mój numerek na dziś to 8021 w lutym minie mi 24 m-ce , przewidywany przez NFZ wyjazd w 26 m-cu ale myślę że coś się przedłuży analizując wydawanie skierowań . Chociaż wiosna by mi pasowała do wyjazdu . Co o tym myślicie ?
13 200 mam na chwilę obecną, z miesięcy wychodzi maj, ale mam wrażenie że kolejka dostała przyśpieszenia. Maj byłby idealny i do tego np. Kołobrzeg Ale żem się rozmarzyła ...