Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bardzo Was przepraszam że nie odpisałem Wam Sympatyczne Obrazy z pólnocy i południowego wschodu ale zająłem się zupełnie bez potrzeby nieprzyjemnym tematem- solennie obiecuję poprawę i to że się to nie powtórzy , pozdrawiam serdecznie i Życzę Dobrej Nocy
Dziękuję i też życzę miłej nocy. Idę spać, rozwiozłam chyba wszystkich do domu, którzy mnie prosili o podwiezienie. Powinnam założyć firmę " taxi- bania" zamiast jeździć po mieście charytatywnie. pppppaaaaaaa